Stallone je kriv, Rambo je živ - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stallone je kriv, Rambo je živ

Stallone je kriv, Rambo je živ

Na dan kad ga je australski sud proglasio krivim zbog švercanja testosterona, Stallone je pokazao na što je isti trošio. Ili - teaser za novog Ramba.

n.k. 21.05.2007 0 komentara

Stallone je kriv, Rambo je živ

Kako smo vam već pisali Sylvester Stallone, je veljači u Australiju unio čak 48 bočica Jintropina, a za koji nije imao recepte pa ih je dakle posjedovao ilegalno. Nakon što su ga tamošnje vlasti ‘provalile’ Stalone je bacio ručnik u ring i priznao – kriv sam.

"Kako čovjek stari, hipofiza mu sve sporije radi, osjeća se starijim, a kosti mu slabe. Ova stvar (jintropin, op.a.) daje tijelu poticaj I osjećate se I iizgledate dobro’, bilježi sudski zapisnik  Stalloneovu izjavu. U osebujnom opravdanju zašto je zabranjene bočice union a australsko tlo, Sly je nastavio: "Snimati Ramba je težak rad… Ne mislite valjda da bih to mogao nabaviti u Burmi’.

A da mu je u Burmi trebao hormonalni poticaj možete se osvjedočiti i sami u danas objavljenom promo-materijalu za tamo snimani završni nastavak serijala o Johnu Rambu. Tri i po minute sklopljene za potrebe vabljenja distributera i investitora u Cannesu, nude krvi i municije do koljena, uključujući i otkidanje glave golim rukama.


Za razliku od Ramba, australski sud bio je relativno blag i zbog šverca horomona Stallonea kaznio sa samo $10,651, uključujući sudske troškove. Prema riječima sudca, sama činjenica da je Stallone priznao, kao i da je cijeli slučaj dobio toliki publicitet već je dovoljna lekcija svima da s Australijom - nema labavo.

Komentari

Nema komentara.