Stallone: Kriv sam, švercao sam - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stallone: Kriv sam, švercao sam

Stallone: Kriv sam, švercao sam

'Rocky' odustao od borbe, a ni 'Rambo' ne želi bježati iz zatvora, nego uz pomoć fiškala i isprika sređuje stvari na sudu.

s.p. 15.05.2007 0 komentara

Stallone: Kriv sam, švercao sam

Odvjetnici Sylvestera Stallonea prenijeli su na sudu Stalloneovu izjavu kojom priznaje krivnju za ilegalni unos zabranjenih hormona u Australiju. Stallone se nije osobno pojavio na mjesnom sudu u Sydneyu jer mu je dopušteno da se brani sa slobode.

Kao što smo javili, Stallone je optužen za unos zabranjenih supstanci u Australiju, i to 48 bočica hormona ljudskog rasta, Jintropina. Tri dana nakon carinskog pregleda, Stallone je bacio četiri bočice testosterona iz svoje hotelske sobe, pa su vlasti pronašle zabranjena sredstva i privele glumca. Hormon ljudskog rasta ne može se unijeti u Australiju bez posebne dozvole vladine agencije. Stvar je prepuštena lokalnom, a ne saveznom sudu pa Stalloneu prijeti maksimalna kazna od sitnih 18.000 $, a izbjeći će globu od 91.000 $ i do pet godina zatvora, što je mogao dobiti na saveznom sudu. Presudu će izreći slijedeći tjedan, u ponedjeljak.

Stalloneov odvjetnik Phillip Boulten izjavio je da je Stallone uzeo hormone 'iz medicinskih razloga' koje nije specificirao (Stallone treba još porasti?), te da to čini 'pod liječničkim nadzorom'. Odvjetnik je spomenuo i obranu u stilu 'da je znao da je to protuzakonito u Australiji, ne bi to nikada uradio'. Stallone očito puno toga nije znao, pa je tako označio 'ne' na carinskoj deklaraciji, gdje su ga pitali da li u Australiju unosi 'lijekove, steroide, ili neke zabranjene droge'. Poslije privođenja Stallone je rekao reporterima da je sve to samo 'mali nesporazum', te da 'oni rade svoj posao, a ja nisam shvatio sva pravila'.

Stallone je u Australiju išao na promociju zadnjeg Rockyja, 'Rockyja Balboe', u kojem ostarjeli boksač uspijeva iznenađujuće dobro nabiti kondiciju, tako da opet može u ring. Zlobnici sada već likuju kako se konačno zna tajna Rockyjeve i Rambove kondicije, a ostat će nejasno što bi bilo da je, kojim slučajem, Sly ostao u nekom australskom zatvoru. Da li bi preživljavao u zatvoru jednako čvrsto kao u filmu 'Iza rešetaka', da li bi isprobao bijeg iz zatvora kao u 'Rambu' ili u 'Tangu i Cashu'? Ili bi, ipak, i onda vodio borbe preko - advokata.

Komentari

Nema komentara.