1 Barbarella, 2 Wonder Woman i Flash! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      1 Barbarella, 2 Wonder Woman i Flash!

1 Barbarella, 2 Wonder Woman i Flash!

Erotsko mučenje, srebrne narukvice i čizmice, laso istine i ludi znanstvenici... sve to i još puno više u novoj filmskoj porciji ženskih super-heroja!

filmski.net 05.02.2007 0 komentara

1 Barbarella, 2 Wonder Woman i Flash!

Kraljica galaksije i junakinja francuskog stripa Jean-Claude Foresta,  koja je svjetsku slavu stekla camp ekranizacijom Rogera Vadima, vraća se u kina! Kako je ovih dana najavio neumorni Dino de Laurentis, pripreme su u tijeku, a film neće biti remake, već potpuno nova priča. Režija je povjerena Peteru Weberu, koji je potpisao i najnoviji de Laurentisov film - 'Hannibal Rising', a tko će se umjesto Jane Fonda skidati u bestežinskom stanju – još se ne zna.

Wonder Woman

Jednako se tako ne zna ni tko će uskočiti u platformne čizmice druge camp junakinje iz naslova – Wonder Woman. Na popisu želja fanova za utljelovljenje DC-jeve strip heroine vodi Lucy Lawless, a slijede je Catherine Zeta-Jones, Nadia Bjorlin i Charlize Theron. No, sigurno je da film nakon pune dvije godine priprema neće potpisati Joss Whedon, kreator 'Buffy The Vampire Slayer'. Dok je Whedon marljivo radio na scenariju,  koji je za razliku od TV serije, avanture čudesne žene smjestio u budućnost, strudio koji stoji iza cijelog projekta, Warner Bros, prošlog je petka otkupio prava na drugi scenarij malo poznatog dvojca Matthewa Jennisona i Brenta Stricklanda. Iako su kuloari isprava tvrdili da je scenrij otkupljen samo kako bi se izbjegle eventualne usporedbe i sudske tužbe, ispostavilo se da Warner Bros iz nepoznatih razloga želi da Wonder Woman opet ordinira u vrijeme Drugog svjetskog rata, zbog čega je u subotu Whedon objavio kako u potpunosti napušta projekt.

Slična priča dogodila se i s jednim drugim DC-jevim junakom. U petak je na svojoj MySpace stranici David Goyer (Blade: Trojstvo) najavio da nakon višegodišnjih priprema napušta redateljski stolac ekranizacije stripa 'The Flash', što mu je nakon 'Ghost Ridera' i 'The Mighty Thor' već treći superheroj kojeg nije uspio dovesti do premijere. No, Warner Bros je promptno objavio ime zamjene – 'The Flash' će dovršiti Shawn 'Noć u muzeju' Levy.

Komentari

Nema komentara.