Megaloman Cameron - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Megaloman Cameron

Megaloman Cameron

Šest godina nakon hit filma o potonuću Titanica, redatelj James Cameron sprema se zaplivati prema novom filmskom projektu. A on voli velike.

22.01.2004 0 komentara

Megaloman Cameron

Cameron se nada da će do kraja ove godine započeti snimati zasad neimenovani znanstveno-fantastični film u produkciji 20th Century Fox studija. Projektu se ne zna ime, ali se zna da će imati veeeeliki budžet, mnogo specijalnih efekata i da će se snimati najnovijim 3D kamerama.

Njegov posljednji veliki projekt 'Titanic' sufinancirali su Fox i Viacom Paramount Pictures. Iako su troškovi snimanja uvelike premašili predviđene iznose, film je zaradio 1.8 milijardi dolara i dobio 11 Oscara.

Od tada je Cameron režirao samo dva dokumentarca - 'Ghosts of the Abyss', priču o mjestu gdje leži potonuli Titanic i 'Expedition: Bismarck' o slavnom njemačkom brodu.

Svoje nove planove redatelj je obajvio u intervjuu nakon specijalne holivudske projekcije njegovog filma 'Terminator 2: Judgment Day' iz 1991. godine. Ako mu cijeli projekt upali i opet utuče toliku svotu novaca, nadajte se njegovom sljedećem filmu tek negdje 2012.

Komentari

Nema komentara.