Zlatne Maline, berba 2007 - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zlatne Maline, berba 2007

Zlatne Maline, berba 2007

'Sirove strasti' vode utrku s osam nominacija u raznim kategorijama. Tu su i 'Mali čovjek' Wayansovih, 'Cage od pruća', 'Žena iz vode' i razjareni Boll...

p.h. 22.01.2007 0 komentara

Zlatne Maline, berba 2007

Loši filmovi stajali su vam na žulju cijelu godinu, a sad je stiglo vrijeme za osvetu – vrijeme 27. berbe Zlatnih Malina. Eto popisa nominiranih, možda je i vaš najgori film iz 2006. na njemu. Nagrade će biti dodijeljene noć uoči Oscara, 24.01, a do tada, bacite urokljivo oko na neke od sljedećih filmova:

Ono što je prošle godine bio 'Maskin sin', ove je godine s ukupno osam nominacija, novo širenje nogu Sharon Stone, kasnije preimenovano u 'Sirove strasti 2'. Taj najveći kandidat za voćni odstrel zaradio je čak sedam nominacija u raznim kategorijama – za najgori film, redatelja, glavnu glumicu, sporedne glumce, nastavak, scenarij i filmski par. Za petama mu je 'Mali čovjek' Keenena Ivorya Wayansa u kojem njegova braća Marlon i Shawn glume s ukupno 6 nominacija.

Za najgori film nominiran je i 'Žena iz vode', fantazija M. Night Shyamalana kojoj ni svemogući Doyle u funkciji direktora fotografije nije pomogao, 'Čovjek od pruća' s Nicholasom Cageom 'od pruća' u glavnoj ulozi. Tu se smjestio i dugogodišnji poznanik Filmski.neta Uwe Razjareni Boll kome su boksački mečevi dosad pomogli promovitrati Bloodrayne, no nisu ga uspjeli spasiti od nominacije.

Osnovana je i nova kategorija 'The Razzies – najgora isprika zabave za cijelu obitelj', a u njoj su 'Deck the Halls, 'Garfield 2', 'RV', 'The Santa Clause 3: The Escape Clause' i 'Pasja sudbina'.

Za najgoreg glumca natječu se Tim Allen, za čak 3 filma: 'Santa Clause 3', 'Pasja sudbina' i 'Zoom', 'Cage za 'Čovjeka od pruća', Larry, Dan Whitney za 'Larry the Cable Guy: Health Inspector', stari malinaroš Rob Schneider za 'Klupa uzvraća udarac' i Marlon te Shawn Wayans za 'Malog čovjeka'.

Osim Stoneove, u kategoriji najgore glumice plivaju Hilary i Haylie Duff 'Material Girls, Lindsay Lohan za 'Peh do daske', Kristanna Loken za 'BloodRayne' i Jessica Simpson za 'Djelatnika mjeseca'.

Ben Kingsley, Martin Short i Danny DeVito konkuriraju za Razzie u kategoriji najgoreg sporednog glumca.

Toma Cruisea, koji se prošle godine ustoličio kao čovjek-institucija na Razziesima nema, uvjerite se i vi na kompletnom službenom popisu – ovdje.

Komentari

Nema komentara.