Glumci za sutra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Glumci za sutra

Glumci za sutra

Dosad su otkrili Daniela Craiga i Franku Potente, a sad vam predstavljaju još 25 novih glumačkih lica na kojima je budućnost europskog filma.

filmski.net 11.01.2007 0 komentara

Glumci za sutra

Već osmu godinu za redom Berlinale u sklopu programa Shooting Stars javnosti i filmašima iz cijelog svijeta predstavlja glumce za koje procjenjuje da će već sutra biti velike zvijezde. Tijekom dva dana, od 10. do 12. veljače, uz ogromnu medijsku pompu, u mogućnosti su dogovoriti nove poslove, družiti se međusobno, a i ponešto naučiti.

Na istoj su fešti u zvijezde lasirani Daniel Craig, Franka Potente, Daniel Brühla, Rachel Weisz i mnogi drugi, pa ne sumnjamo da i ovogodišnje face čeka svijetla budućnost. 

Izbor se vrši prema nacionalnom ključu, i mi domaćih uzdanica tamo nemamo, no zato susjednu Sloveniju predstavlja Marko Mandić čijem je najnovijem filmskom angažmnu jedan od koproducenata Jadran film. Riječ je o filmu 'Teah', slovenske redateljice Hanne Antonine Wojcik-Slak, a kako stoji u promo-materijalu, po srijedi je 'duhovita priča o prijteljstvu smještena prekrasne stare šume'.

Više o Marku, ali i preostale 24 Shooting zvijezde na stranicama Europen Film Promotion

/naslovna: Oscar Jaenada (Španjolska), Marko Mandić (Slovenija), Gísli Örn Gardarsson (Island), Agnieszka Grochowska (Poljska), Klára Issa (Slovačka) i Kate Dickie (Velika Britanija)/

Komentari

Nema komentara.