Vodimo vas na azijski film - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vodimo vas na azijski film

Vodimo vas na azijski film

Odgovorite na jednostavno pitanje i okoristite se ulaznicama za ovogodišnju ili DVD-ovima s lanjske Revije azijskog filma.

filmski.net 10.01.2007 0 komentara

Vodimo vas na azijski film

Dragi naši, Disoveryeva Revija azijskog filma je pred vratima, i kao što smo vas obavijestili traje u zagrebačkom kinu Broadway od 18.01. do 07.02.

Darežljivi, kakvi jesmo, odlučili smo vas povesti na otvorenje Revije, ali i podijeliti vam vrijedne nagrade. Dakle, u baroknoj vitrini imamo:

5 pozivnica (1 vrijedi za dvije osobe) za otvaranje Revije 18.01., u 20.30 sati u Brodwayu, kad je na programu megahvaljena komedija 'Okus čaja' Katsuhita Ishiia, te

5x1 DVD naslov:
'Proljeće ljeto jesen zima..' i 'Samaritanku' Kim Ki Duka, 'Sjećanje na ubojstvo' Joon-ho Bonga, Miyazakijev 'Pokretni dvorac', i 'Vijest dana' Johnnya Toa.

Vremena je malo, pa ćemo biti jednostavni i izravni. Chan-wook Park, čija se 'Simpatija za Gđu Osvetu'/NASLOVNA/ prikazuje na predstojećoj Reviji, 2004. je udružio snage s još dva azijska majstora, točnije Kinezom i Japancem, za punokrvni azijski horor omnibus 'Tri...Ekstrema'. O kojim je redateljima riječ?

Odgovore, imena, prezimena i kontakt brojeve telefona šaljite na adresu info@filmski.net, zaključno do 16.01. u 12.00 sati, kad objavljujemo imena dobitnika.

Odgovori: Fruit Chan i Takashi Miike

Pozivnice su dobili: Krešimir Vrdoljak, Olga Šunjara, Larisa Jonke, Nikola Matijević i Mladen Dubraja.

Po DVD su dobili: Nelica Jakišić, Ivana Rubin, Marko Zlonoga, Edi Prijić i Ana-Marija Banković.

DVD-i stižu na vaše adrese poštom, a pozivnice možete, uz predočenje osobne iskaznice, podići na dan projekcije (18.01) na blagajni kina Broadway.

Komentari

Nema komentara.