Ulažemo 2x2 pozivnice za premijeru filma 'Mi nismo anđeli 3' - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ulažemo 2x2 pozivnice za premijeru filma 'Mi nismo anđeli 3'

Ulažemo 2x2 pozivnice za premijeru filma 'Mi nismo anđeli 3'

A vi se poigrajte i pokušajte osvojiti jednu od njih. Vidimo se u Cinestaru, u ponedjeljak 13.11. u 20.00.

i.a. 09.11.2006 0 komentara

Ulažemo 2x2 pozivnice za premijeru filma 'Mi nismo anđeli 3'

'Mi nismo anđeli' (1992), debitantski film Srđana Dragojevića, 1992. je godine svojom neposrednošću i humorom potarašio ex Jugu i mnogima se u spomenar upisao kao jedna od dražih komedija koju su izrodile burne devedesete. Trinaest godina kasnije, 2005., Balkanom je protutnjila filmsko-marketinška karavana 'Mi nismo anđeli 2'.

Dok se kino zgarišta još puše, franšiza je lansirala i 3. filmski dio. Spiritus movens Srđan D. prepustio je redateljsko kormilo Petru Pašiću, a sam se povukao na mjesto producenta te je zadržao pravo na sudjelovanje u krojenju scenarija. Višak informacija o filmu 'A3 – Rock 'n' Roll uzvraća udarac' pronađite ovdje, dobro pogledajte i priložene fotografije jer ćete jednu od 2 pozivnice za 2 osobe za svečanu premijeru filma u Cinestaru u ponedjeljak u 20.00 sati u dvorani 11 zaraditi ako budete brzi i točno odgovorite na sljedeće pitanje:

Prema kojoj je legendarnoj njuški iz porno industrije stiliziran glavni lik filma Borko Pavić Dorijan u izvedbi Nikole Pejačevića?

Odgovor, zajedno s imenom, prezimenom i brojem telefona šaljite na adresu info@filmski.net do ponedjeljka točno u podne, kada ćemo objaviti dobitnike.

Odgovor je Ron Jeremy, a dobitnici su Igor Dorić i Matko Žurić.

Komentari

Nema komentara.