De Niro i Fiddy Cent partneri u New Orleansu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      De Niro i Fiddy Cent partneri u New Orleansu

De Niro i Fiddy Cent partneri u New Orleansu

Tko bi rekao, glumačka veličina Robert De Niro i rapper 50 cent, drugo ime za glumački debakl, naći će se zajedno na setu policijskog trilera.

p.h. 03.11.2006 0 komentara

De Niro i Fiddy Cent partneri u New Orleansu

Ako tekući pregovori urode plodom, Robert De Niro i Curtis Jackson a.k.a 50 Cent glumit će zajedno u policijskom trileru 'New Orleans' tv redatelja Tima Huntera ('Chicago Hope', 'Deadwood'), javlja Hollywood Reporter.

Film, prvotno naslovljen 'Microwave Park' prati policajca (De Niro) koji misli da mu je partner poginuo u uraganu Katrina, da bi kasnije otkrio da ga je netko upucao. Kad starog zamijeni novi partner (Fiddy), njih dvojica zajedno istražuju smrt pokojnog kolege i upliću se u mrežu policijske korupcije.

Mediji i štovatelji De Nirova glumačkog opusa zgroženi su činjenicom da će se 'Taksist' i 'Razjareni bik' i Fiddy - glumački polupriozvod s debitantskim debaklom iza sebe ('Obogati se ili umri brzo') naći unutar istih kadrova, al' Hollywood je Hollywod, a De Niro je navodno oduševljen partnerom jer se nada da će mu rapper osvježiti karijeru.

Osim naslova, promijenjena je i lokacija. Radnja se prema originalnom scenariju trebala odvijati u LA-u, no nakon katastrofe u New Orleansu, producenti odlučiše da će tako biti bolje. Snimanje počinje u veljači 2007.

Komentari

Nema komentara.