Povratak Cice Ubojice: Showgirls the mjuzikl! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Povratak Cice Ubojice: Showgirls the mjuzikl!

Povratak Cice Ubojice: Showgirls the mjuzikl!

Flop koji je skupo stajao Verhoevena, scenarista Eszterhasa i 'striptizete' Berkeley i Gershon uskoro postaje lasvegaški mjuzikl.

p.h. 20.09.2006 0 komentara

Povratak Cice Ubojice: Showgirls the mjuzikl!

Dugo vam je trebalo da iz glave izbrišete scenu u kojoj šougerla Elizabeth Berkley frenetičnim plesom dovodi Kylea McLachlana do vrhunca dok iz prikrajka sve promatra gadura Gina Gershon? Slijedi nova trauma: Scenarist Joe Eszterhas ('Basic Instinct', 'Sliver') najavljuje istoimeni mjuzikl, javlja Defamer.

Nakon debakla psihoseksualne intrige Paula Verhoevena iz 1995. 'Showgirls' i čak 13 nominacija za Zlatnu Malinu koje je slavni Nizozemac stoički podnio, film se na raznim forumima i blogovima vodio uglavnom kao teška sprdačina s posebnim naglaskom na scene u kojima dvije zaraćene striptizete Nomi i Cristal (Berkeley i Gershon) spoznaju da su i jedna i druga u određenom periodu života jele pseću hranu, i karaktere kao što je Henrietta Bazoon, ostarjela striptizeta koja pritiskom na dugme katapultira grudi iz haljine. Eszterhas, koji tvrdi da je mu je sprdnja bila u planu, iako film nije ispao onako kako se nadao, sad planira udružiti snage s producentima 'Urinetowna' i napraviti mjuzikl u kojem će istaknuti pretjeranu campy prirodu 'Showgirlsa'. Prigodno, mjuzikl će postaviti u Las Vegasu.

Nadamo se da će glavna glumica u ovom filmu proći nešto bolje od sirote Berkeley koja je u filmu koji joj je uništio karijeru provela 90 posto vremena gola i na visokim petama, a za to dobila tek 100 000 $.

Komentari

Nema komentara.