Woddy Allen snima s Farrelom i McGregorom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Woddy Allen snima s Farrelom i McGregorom

Woddy Allen snima s Farrelom i McGregorom

Allen je zbog skupoće otkazao snimanje filma u Parizu, pa sad snima novi u Londonu. U glavnim ulogama Colin Farrel i Ewan McGregor.

p.h. 17.05.2006 0 komentara

Woddy Allen snima s Farrelom i McGregorom

Vjerovali ili ne, Woody Allen opet snima novi film, a glavne uloge je dodijelio A listerima, Colinu Farrelu, Tomu Wilkinsonu i Ewanu McGregoru, saznajemo s Varietya. Farrel i McGregor glume braću koja nakon financijskog kraha postaju kriminalci i zakleti neprijatelji.

Film zasad nema imena, a na njemu rade producentski timovi Virtual Films i francuski Wild Bunch koji su stajali iza Woodyevog nedavno otkazanog pariškog projekta s Michelle Williams i Davidom Krumholtzom. Allenov španjolski projekt koji je El Directoreu pao na um oko prošlog Božića kad je nastupao sa svojim New Orleans Jazz Bandom u Madridu navodno još stoji, a snimanje bi trebalo početi sljedeće godine.

Snimanje 11 milijuna funti vrijednog filma počinje ovog ljeta u Londonu, što znači da je to treći po redu, nakon 'Match Pointa' i 'Scoopa', koji sedamdesetogodišnji Allen snima u Velikoj Britaniji. Scenarij je navodno brzinski sklopljen nakon što je pariški projekt propao zbog previsokih troškova.

Komentari

Nema komentara.