Igrajmo se tajkuna - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Igrajmo se tajkuna

Igrajmo se tajkuna

Russell Crowe i Jude Law konkuriraju za ulogu velikog tajkuna u filmu vrijednom 50 milijuna dolara. Riječ je Siru Richardu 'Virgin' Bransonu.

12.01.2004 0 komentara

Igrajmo se tajkuna

Od imena spominju se još i Brad Pitt, Colin Farrell, Kenneth Branagh i Paul Bettany. Čini se da bi svi voljeli ulogu u kojoj će biti jako bogati i utjecajni, kao da im toga nedostaje u stvarnom životu.

Pregovori se vode u Los Angelesu između šefova iz Virgina, holivudskih producenata i uprave Creative Artists Agencije. Prava na autobiografiju Sira Richarda 'Losing My Virginity' ugrabila je filmska kompanija Crystal Sky prošle godine.

Još se ne zna hoće li se film, vjerojatno istog naslova kao i knjiga, fokusirati na cijeli život poštovanog gospodina ili samo na neke dijelove. Inače, on sam trenutno boravi u LA-u i vrlo je entuzijastičan u vezi filma, ali ne želi komentirati odabir glumca.

Sa smiješkom je izjavio da je vidio popis konkurenata za ulogu i da su neka imena zaista impresivna: 'Bio bih sretan da me glumi bilo tko od njih, sve dok su zgodni, naravno!'

Komentari

Nema komentara.