Prijave za 2. LIBERTAS Film Festival - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Prijave za 2. LIBERTAS Film Festival

Prijave za 2. LIBERTAS Film Festival

2. LIBERTAS Film Festival / 25. - 30. 08. 2006., Dubrovnik / zove autore da prijave svoje filmove. Deadline ističe 31.05.2006. pa stoga – požurite!

filmski.net 10.05.2006 0 komentara

Prijave za 2. LIBERTAS Film Festival

2. LIBERTAS FF održat će se od 25. do 30. kolovoza u Dubrovniku, čime se trajanje festivala produžuje za jedan dan u odnosu na prošlu godinu. U sklopu tri natjecateljska programa; igrani, dokumentarni i kratki film, te posebnim prikazivanjima većih studio ostvarenja, bit će prikazano više od 50 filmskih naslova nezavisne produkcije iz cijeloga svijeta.

Većina filmova natjecat će se za festivalsku nagradu Dubravka u kategorijama: najbolji igrani, najbolji dokumentarni i najbolji kratki film. O nagradama odlučuje međunarodni festivalski žiri sastavljen od istaknutih domaćih i inozemnih filmskih stručnjaka, čiji će članovi biti predstavljeni prije početka festivala.

Direktor ovogodišnjeg filmskog programa LIBERTASa je hrvatski i međunarodni filmski veteran Stjepan Hundić, koji posljednjih 17 godina djeluje kao filmski novinar/kritičar. Prošlogodišnji Direktor programa Kevin Lau i njegov suradnik Mike Plante i dalje će biti uključeni u program festivala kao savjetnici programa.

Prijave za ovogodišnji, drugi po redu, LIBERTAS Film Festival otvorene su i sve informacije mogu se pronaći na web stranicama festivala. Prijave su otvorene do 31.05. Na festival se mogu prijaviti svi filmovi snimljeni nakon 01. siječnja 2005. godine u kategorijama: igrani, dokumentarni i kratki film. 

Komentari

Nema komentara.