Hollywoodska burza rada - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hollywoodska burza rada

Hollywoodska burza rada

Rimejk Dallasa!!! Benicio Del Toro volkodlak!!! A što bi svijet bio bez još jedne filmske biografije; dame i gospodo Miles Davis!!!

p.h. 21.03.2006 0 komentara

Hollywoodska burza rada

Sjećate se skulpturalnih tapirunga, puf rukava i najduljih kaubojki u najpoznatijoj trakavici (dobro, poslije 'Dinastije') iz osamdesetih, 'Dallasu'? Ako vam je sjećanje malo izblijedilo, 20th Century Fox se upravo brine o tome da ta saga o ljubavi i izdaji među naftnim magnatima ponovno oživi, ovaj put na filmskom platnu. Redateljevanje je povjereno Robertu Luketiću '(Legally Blonde', 'Monster In Law') a u ulozi naftnog patrijarha i kralja svih stetsona, beskrupuloznog  J.R Ewinga koju je u originalu igrao Larry Hagman će se naći John Travolta, dok će njegovu suprugu, Sue Ellen (serijska Linda Gray) najvjerojatnije odigrati J. Lo. Lindsay Lohan mogla bi osvanuti kao koketna Lucy Ewing Cooper, a Shirley McLaine kao Miss Ellie Ewing. Mjesta za Pamelu, Bobbya i Eleanor su još otvorena, pa izvol'te.

Dugogodišnja strast Benicia Del Tora prema vukodlacima i vukolikim pojavama konačno je naišla na plodno tlo. Slavni je glumac naumio za Universal producirati i povjeriti si glavnu ulogu u novom remakeu 'The Wolf Mana'. Za razliku od brojnih remakeova koji su priču smještali u suvremeni dekor, Del Toro je naumio ne odskakati previše od Waggnerovog originala iz 1941, te priču o muškarcu koji se nakon bratove smrti vraća u Englesku i postaje vukodlak postaviti u viktorijanski London. Andrew Kevin Walker ('Seven') već piše scenarij, nova verzija će navodno biti puna nevjerojatnih likova i obrata, dok je režisersko mjesto još prazno.

Da je Miles Davis još među živima, uskoro bi navršio osamdeset godina. Sony Pictures je rođendan i nedavni ulazak te jazz legende u Rock and Roll Hall Of Fame odlučio proslaviti biografijom. Uloga slavnog trubača/kompozitora/gitarista povjerena je Donu Cheadleu (‘Fatalna nesreća’, ‘Traffic’, ‘Oceanovih 12’), scenariji kapaju sa svih strana, a u uloga redatelja još nije dodijeljena, iako se na listi potencijalnih pojavilo ime Anthonya Fuque.

Komentari

Nema komentara.