Ima li života nakon Oscara? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ima li života nakon Oscara?

Ima li života nakon Oscara?

Philip Seymour Hoffman se bakće s problematičnim ocem, Reese dostavlja pizze, a producentica 'Fatalne nesreće' nema ni za struju.

p.h. 10.03.2006 0 komentara

Ima li života nakon Oscara?

Željezo se kuje dok je vruće, odlučili su šefovi Fox Searchlighta i uposlili friškog oskarovca Philipa Seymoura Hoffmana za novu dramediju 'The Savages' redateljice i scenaristice Tamare Jenkins koja je dosad režirala uglavnom kratke filmove, a jedino dugometražno iskustvo je kao Foxova akvizicija ostvarila 1998. s autobiografskom dramom 'The Slums of Beverly Hills'. U njenom novom filmu ex Capote će zaigrati s Laurom Linney, a priča se vrti oko brata i sestre u srednjim godinama koje zapada dužnost da se brinu o svom ostarjelom ocu koji nikad nije mario za njih.

Reese Whiterspoon, također svježa oskarovka i najbolje (samois)plaćena glumica Hollywooda naći će se uskoro u ulozi dostavljačice pizze u filmu 'Penelope' u kojem glumi s Christinom Ricci. Radnja filma koji Reese sama producira nagnala je glumicu da uzme tečaj vožnje u Londonu, gdje će se radnja odvijati, te da se malo i oznoji u toj službi tako što će asistirati stvarnom dostavljaču pizze.

Kad smo već postocarovski raspoloženi, vrijedi spomenuti i jedan nedavni bankrot vezan uz friške dobitnike. Producentica 'Fatalne nesreće', Cathy Shulman, ujedno i peta žena u povijesti koja je pobrala tu nagradu za najbolji film, požalila se nakon dodjele na hrpu neplaćenih računa koji je čekaju kod kuće. Cathy se izgleda, radeći na filmu za čiju je promociju potrošeno onoliko para koliko i za produkciju, o čemu smo već pisali na našem siteu, pa će struja, voda i grijanje pričekati neke bolje dane.

Komentari

Nema komentara.