Sve je na prodaju, život, imitacija i sav glitz pride! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sve je na prodaju, život, imitacija i sav glitz pride!

Sve je na prodaju, život, imitacija i sav glitz pride!

Sjećate se Madonne u epizodi raspjevani telegram? Sjećate se imena JT LeRoy? Novi projekti braće Weinstein!

p.h. 06.03.2006 0 komentara

Sve je na prodaju, život, imitacija i sav glitz pride!

Ako ste mislili da u Hollywoodu nema milosrđa, gadno ste se prevarili. Živi dokaz za to su složna braća Weinsteinčići koji nas uvijek obraduju nekim novim projektom. Ovaj put Bob i Harvey organiziraju aukciju hollywoodskih memorabilija iz njihovih najpoznatijih filmova. Online dražba je već u tijeku i to na ebay.com i PremiereProps.com, a tamo se zainteresiranim masama nudi haljina koju je Renée Zellweger imala u 'All That Jazz' segmentu 'Chicaga', Madonnin outfit raspjevanog telegrama iz 'Dima u lice' (samo 8 999.99$), te maska Michaela Myersa iz 'Haloween H20', a pod čekićem se nalazi i robica iz 'Shakespeare In Love', 'Spy Kids', 'Fride' i 'Chocolat'. Naravno, prihod ide u dobrotvorne svrhe.

Inače, braća pripremaju i novi film prema istinitoj priči o književno – medijskoj trakavici poznatijoj pod kodnim imenom JT LeRoy. Naime, nedavno otkriveni skandal o lažnom identitetu spisateljice i muzičarke Laure Albert koja se od 2000. uspješno skrivala iza izmišljenog lika navodnog HIV pozitivnog siročeta JT LeRoya ('Sarah', 'The Heart is Deceitful Above All Things' i 'Harold's End') dirnuo je Weinsteine, pa su odlučili da takva masna priča ne može proći neufilmljeno.

Nepostojeći JT je tijekom godina stekao brojne fanove među holivudskim eminencijama kao što je Gus Van Sant i Asia Argento, koja je prema njegovoj knjizi snimila i film ('The Heart is Deceitful Above All Things'), a sumnja se i da je kleptomaniji sklona Winona Ryder umiješana u stvaranje nedavno razotkrivenog medijskog lažnjaka. The Weinstein Co. upravo vrbuje producenta Toma Lassallya, a režiranje će navodno biti povjereno Jesseu Peretzu koji će se posla latiti prema scenariju Captaina Mauznera ('Factory Girl').

Komentari

Nema komentara.