Prekinuli Tom i Katie!?! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Prekinuli Tom i Katie!?!

Prekinuli Tom i Katie!?!

Odmor kod Katienih roditelja donio je krah još jedne u nizu hollywoodskih veza. Može li im zajedničko listanje scijentološke biblije pomoći?

p.h. 15.02.2006 0 komentara

Prekinuli Tom i Katie!?!

Ljudi, je li to moguće? Još prije tjedan dana Katie Holmes i Tom Cruise gugutali su jedno drugom na uho i spremali se pokupovati sva izdanja Hubbardove 'Dijanetike', a sad, ako je za vjerovati zlim glasovima magazina 'Life & Style', vjenčanja neće biti.

Navodno su 43godišnji Tom i 27godišnja Katie upali u vrtloge nerazumijevanja koji su poljuljali njihove bračne planove za nedavnog posjeta njenoj obitelji. Prijatelji i insideri spekuliraju da je Katien otac zakuhao cijelu stvar jer se nikako nije mogao pomiriti s odabirom partnera svoje mezimice, pa je druženje s Katienom obitelji neslavno završilo tri dana ranije, a Katie je kući išla sva u suzama.

Veza je otpočetka hollywoodskim kuloarima izgledala sumnjivo zbog navodne Tomove potisnute homoseksualnosti, a i Nicole Kidman, Cruiseova bivša, samo je dolila glasinama ulje na vatru kad je nakon razvoda, bez riječi pobjegla od scientološkog frika glavom bez obzira. Kad je prošle godine Katie viđena kako sva u masnicama dolazi kući nakon zajedničkog hollywoodskog šopinga, bilo je dosta sumnji, ali losanđeleske babe su to pripisale neslaganjima oko temeljnih počela scijentologije. Dinamični duo je stvar popravljao čestim izmjenama tjelesnih tekućina u javnosti, a vrhunac njihove ljubavi obožavatelji su mogli vidjeti i kad se par pekmezio na prošlogodišnjem Oprah showu.

Eto vidite, sve se činilo tako idilično, a sad od svega neće biti ništa. Dvoje rekordera u broju nominacija za Zlatne Maline će nastaviti živjeti zajedno u Tomovoj vili na Beverly Hillsu samo iz poštovanja prema nerođenom djetetu, jer, kako kažu, žele završiti cijelu stvar prije no što počnu mrziti jedno drugo. Život u odvojenim sobama neće dugo trajati jer se nakon dolaska bebe namjeravaju preseliti svako u svoju kućerinu na istom brežuljku. Mi ovim putem apeliramo na javnost, a posebno na Oprah Winfrey, ako ovo čita, da u petak u 20 sati na svojim prozorima zapali svijeću i zajedno s nama moli za sretan epilog ove šarade.

Komentari

Nema komentara.