Tarantinov Tarantino - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tarantinov Tarantino

Tarantinov Tarantino

Vječito se nešto kuha u kabinetu dr. Quentina, gdjegod kreneš - iskoči njegova nasmiješena faca. Sad je odlučio sljubiti dva Kill Billa u jedan - Big Kill Bill.

filmski.net 29.12.2005 0 komentara

Tarantinov Tarantino

Zima je i snijeg pada i sve se nekako uspavalo, ali ne i on. Mr. Quentin i u ove praznične dane nešto 'kuha'. Ako je vjerovati glasinama koje se left&right šire sa svih važnijih filmskih sajtova, Tarantino nam za sljedeću godinu priprema novo iznenađenjce. Herr Direktor će, naime, spojit svoja dva Kill Billa i od njih napravit jedan dugometražni Kill Bill koji će, u bogato opremljenom DVD izdanju, nada se Tarantino, ugledati svjetlo dana potkraj sljedeće godine.

Projekt Big Kill Bill je ostvarenje njegove dugogodišnje želje da napravi epsku komadinu od filma s pauzicom u sredini, u stilu filmova iz 60-tih kada su pauze u sredini bile, zbog pozamašne dužine filmova, učestala praksa. Romantično vraćanje u prošlost ne čudi nas kad je riječ o Tarantinu (revival blacksploitationa u 'Jackie Brown' iz 1997, dva 60minutna horror filma u paketu pod nazivom 'Grind House' (u pripremi) s Rodriguezom, kroz koji se provlači motiv starih kinodvorana itd.).

Zlobnici i oni ciničniji među nama već primjećuju kako bi romantični projekt mogao za Tarantina biti dosta rizičan jer, tko će nakon već odgledanog prvog i drugog Kill Billa, osjetiti poriv da sve ponovno 'odradi'? No, kao što smo se već gomilu puta uvjerili, u filmskom svijetu, kad se o ubiranju love radi, ništa nije nemoguće. Kako sve stigne, pitamo se? Jer, osim što kuje planove za Big Kill Billa, predstavlja filmove koje producira kao npr. 'Hostel' redatelja Elia Rotha ('Cabin Fever'), glumi stanovitog pistolera Comanchea u bajkerskoj sagi 'Hell Ride' Larrya Bishopa, najavljenoj za 2006., glumi samog sebe u  ovogodišnjem filmu Romana Kachanova 'Vzyat Tarantino' u kojem nekoliko ruskih dečkiju pokušava ukrasti film Quentina Tarantina, ali ne kako bi ga prodali, već kako bi složili premijeru za prijateljevo vjenčanje.

BTW, Božić je proveo uz filmski maraton (naravno svojih filmova) koji je za njega organizirao prijatelj iz Encore cable TV. Da smo malo zlobniji, pomislili bismo da se radi o nekom ego tripu velikog redatelja. Da smo...

Komentari

Nema komentara.