Istovremene, paradoksalne vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Istovremene, paradoksalne vijesti

Istovremene, paradoksalne vijesti

Jedan izvor navodi da je uloga glavne negativke u novom Bondu ponuđena Jolijevoj Angelini, a drugi se razmeće imenom Cassandre Hepburn. Cat fight!

filmski.net 14.11.2005 0 komentara

Istovremene, paradoksalne vijesti

Sad kad su se producenti i ini bitni u vezi 21. po redu Jamesa Bonda dogovorili oko glavnoga glumca, hvala, o hvala! Daniela Craiga, na meniju je malo pripetavanja oko uloge glavne trebe filma Vesper Lynd – zločeste, seksi, dugonoge/punoprsne/roarrrrrr!!!! djevojke koja će lipo figurat na plakatu, narod će je voljeti, a blagajna zahvaljivati.

E sad, ananova.com istakla je Angelinu Jolie kao moguću ubojitu pucu, što je navodno i sama iskala početkom godine - provjerite ovdje, a nije niti nepoznata novome Bondu Craigu, glumili su zajeno u 'Tomb Raideru', dok moviesonline.com kao moguću tetu zlicu navodi ime Cassandre Hepburn.

Poradi priložene fotke Cassandrine, suzdržat ćemo se od epiteta, navest ćemo samo šture činjenice – 28 godina, odrasla u Aziji, Europi, Americi, karijeru započela s 11 godina na Stephen Kingovom 'The Stand-u', malo se fotkala u kupaćem kostimu e! ne bi li platila stanarinu, trenutno friška sa snimanja filma 'Even Money' u društvu Danny DeVita, Kim Basinger, Ray Liotte, Foresta Whitakera, Christophera Walkena.. …

Mogućnije je da ste je vidjeli na naslovnici popularnog muškog magazina Maxim, izdanje lipanj 2005., a ako ste se već snuždili jer vam je promakla, ne berite brigu, pričekajte Femme Fatale Magazine, naslovnica prosinačkog izdanja je njena. Dobar agent? Nego što!

Ostavljamo vas u slatkoj debati 'koja je bolja?', no ne odlazimo dok se sami ne izjasnimo, naravno, pa pukli bi da šutimo! Bez dvojbe – Cassandra Hepburn! Jer je ljepša? Ne, samo je malo friškija:)

Komentari

Nema komentara.