Spiderman 3 je heroj, a tko je zločinac? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Spiderman 3 je heroj, a tko je zločinac?

Spiderman 3 je heroj, a tko je zločinac?

Uloga zločestog, protiv kojeg će se boriti dobri Tobey Maguire, konačno je obznanjena na službenom websiteu filma 'Spiderman 3'.

filmski.net 11.11.2005 0 komentara

Spiderman 3 je heroj, a tko je zločinac?

Izabranik producenata je kockastoglavi Thomas Hayden Church ( gledali smo ga u 'Wings' i 'Sideways'), a zaigrat će neviđenog hulju i prznicu pod imenom Flint Marko, aka Sandman.

Pokvaren, izopačen i zločest, kakav jest, Pješčani čovjek još ima sposobnost pretvoriti se u neuhvatljivu rastresitu masu koja klizi kroz prste i vrlo je slična, pogađate – pijesku! Pa kako je samo stekao tako fenomenalnu i neobičnu moć?!?, pitate se. Priča kaže; Flint Marko se, ne sluteći opasnost, bezbrižno izvalio na pješčanoj plaži, i to baš kad je u blizini eksplodirao nuklearni reaktor! To ga je, naravno, izložilo najjačoj mogućoj radijaciji.

Poznato je da u svijetu stripa takva radijacija nikoga ne ubija, već naprotiv, svojim žrtvama garantirano priskrbljuje iznenadne super-moći, koje uvijek imaju veze s nekom stvari ili pojavom koja se našla u blizini u tom kobnom trenutku. I tako, na pijesak legao Flint Marko, a nakon eksplozije ustao Sandman, kojeg će 'Spiderman 3' dva sata loviti mrežom i paučinom po pješčaniku.

Dok čekamo proljeće 2007. da vidimo kakvo će genijalno filmsko ostvarenje iz ove priče izvući Spidermanov režiser Sam Raimi, uz ostalu već stalnu glumačku postavu (Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina, James Franco itd.) imamo vremena razmisliti blizu čega bismo se najradije zatekli, ako nešto u Krškom krene po zlu. Možda je i naš svijet samo nečiji strip..., ha, ha!

Komentari

Nema komentara.