Djevojka iz Tvornice u fensi društvu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Djevojka iz Tvornice u fensi društvu

Djevojka iz Tvornice u fensi društvu

Sienna Miller je Edie Sedgwick, Guy Pierce je Andy Warhol, a Anakin Skywalker je Bob Dylan, a ima mjesta i za Jimmyja Fallona i Davida Bowiea.

filmski.net 02.11.2005 0 komentara

Djevojka iz Tvornice u fensi društvu

Snimanje filma prema burnom, ali kratkom životu Edie Sedgwick, ljepotice i glumice koja je svoju špicu imala pod okriljem newyorške Tvornice i Andyja Warhola, ne teče baš glatko. Davnih smo vas mjeseci, evo već i godinu dana, obavijestili o ekranizaciji ove, za filmsko platno zahvalne biografije, no ništa zato, snimanje pod paskom redatelja Georgea Hickenloopera, naime, još uvijek nije započelo.

Producentima je neko vrijeme trebalo da nađu pogodnu glumicu, prst je pao na 'it djevojku', trendsetericu Siennu Miller koja još uvijek čeka svoju veliku glavnu ulogu ne bi li se otresla epiteta 'djevojka Judea Lawa', koji sad već glasi 'bivša djevojka Judea Lawa', ali i 'bivša priležnica Daniela Craiga', novog tajnog agenta 007. Nije loše, makar za popunjavanje žutih novinskih stupaca. O glumi - nekom drugom prilikom.

Izabrana filmska lokacija, nesretni New Orleans, još uvijek nije sposobna podnijeti zahtjeve velikog snimateljskog seta, a dok se situacija potpuno ne stabilizira, biraju se 'pobočne' uloge. Imena koja smo naveli u podnaslovu nisu 100% sigurna, no hollywoodska govorkanja se često pokažu istinitima.

Nitko pametan ama baš ništa ne bi imao protiv Guya Pearcea u ulozi Andyja Warhola (naslovna fotka, u sredini između Hustona i Cavea). Hayden Christensen u ulozi Boba Dylana? Paaaaa, vidjet ćemo, zar ne?! Osim spomenutih, glumačka lista dalje kaže: David Bowie, Jared Harris, Jimmy Fallon… A koliko će ih tek biti kad snimanje već jednom počne?

Komentari

Nema komentara.