Guy Ritchie, hoće li ga Malta potpuno prekrižiti? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Guy Ritchie, hoće li ga Malta potpuno prekrižiti?

Guy Ritchie, hoće li ga Malta potpuno prekrižiti?

Ni najoštrije kritike ne mogu pokolebati Ritchiev entuzijazam. Nakon brodoloma s 'Revolverom' baca se na povijesnu tematiku i 16. stoljeće!!!!!!

m.n. 06.10.2005 0 komentara

Guy Ritchie, hoće li ga Malta potpuno prekrižiti?

Izgleda je moćna ta famozna Kabbala kad Guy Ritchie nije ni glavu pognuo niti pak posustao u svojim fix idejama. I dok je 'Revolver' potonuo prije nego su ga pošteno umočili u filmske vode (Madonnino filmsko prokletstvo ili???), Guardian prenosi da Mr. Ritchie već prionuo na novi projekt, komediju 'Knights of Malta' smještenu u 16. stoljeće. Cijela stvarca navodno već dugo kopka Madonninog gospodina – medijima je otkrio da je film namjeravao snimiti nakon katastrofičnog 'Swept Away', no u istom ga je spriječila poplava raznim povijesnim komadima i epovima, kao i trenutna nepopularnost kršćansko-muslimanske tematike.

Situacija s eksploatacijom povijesti se, po njegovom, smirila, pa on može krenuti u napad. (Iako mu neki preporučuju da si uzme time-off.) Naslov će se pozabaviti jednom od zadnjih križarskih akcija, koja je plemenite Božje ratnike dovela na Maltu, tik u doba kad je otomanski sultan Sulejman planirao invaziju na Europu, s naumom da mu Malta bude polazna točka. Akcija je rezultirala 4-mjesečnom opsadom Malte i genijalnom idejom stričeka Guya. Majstor je otkrio da je točku na i njegove odluke stavio uspjeh raznih avanturističkih filmova, posebice 'Pirata s Kariba' (iako mi ne vidimo vezu), pa će se i on u svom novom uratku najviše posvetiti komičnom šaranju.

Nakon ovakvih vijesti, u svjetskom su filmskom svijetu odmah pale usporedbe s 'Kingdom of Heaven', ali i brojne pošalice na Ritchievo neuspješno redateljevanje. Kako je iz redateljeva stožera najavljena komedija, svi se već sprdaju da će sigurno biti prilično komično gledati kako će ga pomesti kritičari.
Komentari

Nema komentara.