Novi, nabrijani muškarci u uniformama - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novi, nabrijani muškarci u uniformama

Novi, nabrijani muškarci u uniformama

Iako se baš i ne palimo na muškiće u policijskim uniformama, izbor glavnih glumaca u filmu 'Pride and Glory' daje nam nade za dobru zabavu.

m.n. 27.09.2005 0 komentara

Novi, nabrijani muškarci u uniformama

Ovih je dana, prema Varietyu, u tijeku pošteno udvaranje New Line Cineme gospodi Nortonu, Farrellu i Emmerichu, sve ne bi li rekli svoju zadnju i pristali na 'Pride and Glory'. Edward, Colin i Noah bi tom odlukom dali zeleno svjetlo generacijskoj drami o obitelji newyorških policajaca koji se, igrom slučaja, nađu u korupcijskom skandalu koji poremeti dotadašnje idilične odnose.

Nortona snube za ulogu istražitelja s odjela za umorstva, koji dobije u amanet istražiti grijehe svog starijeg brata (Noah Emmerich). Farrell bi trebao utjeloviti istražiteljevog najboljeg prijatelja, koji ni sam nije čist i ima putra na svojoj glavi…

Pohabani scenarij a la 'Dobar i loš policajac' potpisuje Gavin O'Connor uz pomoć Joea Carnaghana, a Comingsoon izvještava da bi se upravo O'Connor, uz pomoć svog brata Grega za producentskim dijelom posla, volio primiti i režije ('Miracle', 2004).

Svoje je aspiracije ovako objasnio: 'Moj je otac bio newyorkški detektiv i jednostavno sam odrastao u tom svijetu. Ovaj bi film bio proslava iskrenih policajaca, sve što je moj otac nekad bio. Iako je radnja izmišljena, želim da ovo bude posveta mom tati'.

Ne bi škodilo malo našeg uobičajenog sarkazma: živjela pravda i Amerika! Iskreno se nadamo da će Norton svojim bravurozama spasiti film. Jer ako ne on - tko ili što drugo? Snimanje kreće u siječnju u New Yorku.

Komentari

Nema komentara.