Kako glasi ženski rod imenice lovac? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kako glasi ženski rod imenice lovac?

Kako glasi ženski rod imenice lovac?

Među lovcima debele bukse i bogate papane našla se Nicole Kidman – u ulozi glavne muljatorice te producentice. Iza 'Headhuntersa' stoji Fox i Regency.

m.n. 26.09.2005 0 komentara

Kako glasi ženski rod imenice lovac?

Nakon nekoliko mjeseci low profiliranja (koje je najvjerojatnije bilo izazvano medijskim prenemaganjem bivšeg joj muža i njegove zaručnice), Nicole Kidman pod svjetlom reflektora ponovno se našla zbog svoje radoholije. Na redu su 'Headhuntersi', a Nicky će se, osim glavne role, primiti i producentskog dijela kolača. Bljedunjavoj su A-listerici očito dosadile dramatske role, pa se u komične vode vraća s adaptacijom humorističnog romana Julesa Bassa, autora koji je jednako poznat kao skladatelj i kao pisac za odrasle i djecu.

Ne baš obećavajuću priču o četiri sponzoruše iz New Jerseya koje sele u Monte Carlo adaptirala su braća Jez i John Henry Butterworth. Kidmanica će se naći upravo u cipelama jedne od spomenutih, fingirati bogatašicu te bacati migove svim slobodnim buksodršcima. Darlene, Elanor, Irene i Carla namislile su plijen uloviti na račun iznajmljenih dizajnerskih opravica i posuđenog nakita, no cijela se stvar pokaže u banani kada shvate da je grupica muškića koji se razmeću kavijarem i šampanjcem također namislila isto – ni jedni ni drugi nemaju love ni za lijek. Što će biti kada se razviju romanse???

Iza cijelog projekta stoji Fox 2000 i Regency Enterprises, a Variety, bez obzira na činjenicu da se još ne zna ime redatelja, filmu predviđa blagonaklonost publike i mnoštvo šuški na boxofficeu.
Komentari

Nema komentara.