Bye, bye Harry Potter - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bye, bye Harry Potter

Bye, bye Harry Potter

Da se neke stvari prerastu pokazuje i Daniel Radcliffe kojeg zasigurno bolje znate kao čarobnjaka Harrya. S Potterovanjem je gotovo, slijede 'December Boys'-i.

m.n. 15.06.2005 0 komentara

Bye, bye Harry Potter

Daniel Radcliffe je svjetsku slavu u još nježnim godinama stekao zahvaljujući spisateljici J.K. Rowling i činjenici da je silno simpatičan u lenon-like naočalama. U nekoliko je nastavaka čarobnjačkih vratolomija postao idol svakog klinca, ali je bome i ispekao zanat. Prirodnim slijedom stvari sklopio je svoj prvi van-potterovski deal – po redateljskom paskom Roda Harya (stoji iza serije 'Practice') glumit će u filmu 'December Boys', adaptaciji istoimenog romana Michaela Noonana.

Riječ je o projektu koji se već neko vrijeme krčka u glavama organizatora. Radnja se odvija tijekom 60-tih godina prošlog stoljeća u Australiji, a glavni su protagonisti četvorica siročića koji se još uvijek nadaju da će naći obitelj. Nakon bijega iz doma, dječaci dolaze do obale ne bi li proveli neko vrijeme na moru, no kad saznaju da neki lokalni par želi posvojiti dijete, među donedavno čvrsto povezanom ekipom počinje borba – svatko od četvorice želi biti odabran i konačno ostvariti san o obiteljskom životu.

Koji će glumci ponijeti ostale uloge još nije objavljeno, a snimanje počinje već u studenom u Australiji.
Komentari

Nema komentara.