Katie Holmes je Warholova muza?!? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Katie Holmes je Warholova muza?!?

Katie Holmes je Warholova muza?!?

Da su skandalčići predobra reklama za film potvrđuje i novi slučaj kojeg bismo mogli poetično nazvati Katie Holmes in - Sienna Miller out. Šezdesete su ;)

m.n. 15.05.2005 0 komentara

Katie Holmes je Warholova muza?!?

Bit će da je ipak dobro biti Tom Cruiseov dejt. Jerbo, tek štono mediji prošlog tjedna javiše da je Sienna Miller, lijepa Judeova djevojka dobila nogom u guzicu i 'hvala lijepa doviđenja' od ekipe koja stoji iza filma 'Factory Girl' i ekranizacije životne priče Edie Sedgwick (naslovna) koju vam već prije najavismo, šuška se po Dark Horizonu da bi uloga mogla dopasti trenutne Tomove dragane, Katie Holmes.

Otkaz gospodične Miller u kuloarima je bio objašnjen činjenicom da je ekipa poželjela neko zvučnije ime, a Holmesova je zbog tomcruiseovanja u zadnje vrijeme itekako zvučna, iako baš nema puno uloga kojima bi cijelu stvar podebljala i povećala si kredibilitet. Milleričin glasnogovornik je njezino povlačenje objasnio činjenicom da je Sienna zauzeta pripremama za ulogu Celie u postavi 'As You Like It' za West End, dok je Aaron Richard Golub, koproducent filma 'Factory Girl' mjehuriće sapunice u zrak odašiljao riječima – 'Mi volimo Siennu. Ovo je rezultat vremenskog konflikta'.

Redatelj George Hickenlooper koji stoji iza revivala šezdesetih se prema Daily Newsu već sastao s 26-godišnjom Katicom, a imao je priliku i za izjaviti: 'Katie nije puno drugačija od Edie koja je u New York stigla mlada, naivna i u potrazi za uzbuđenjem'. Vrijeme radnje su šezdesete, doba je Andya Warhola i njegove Tvornice, a filmska je priča i dalje ostala ista – posebna će se pažnja pridati ljubavnom trokutu koji se razvio između Edie, Andya i Boba Dylana.

Zanimljive su novine da će Warhola zaigrati Guy Pearce, Gwen Stefani će stati u cipele Richie Berlin (još jedne cure iz Tvornice) dok će njezin muž Gavin Rossdale utjeloviti pop-art zvijezdu Gerarda Malangu. Snimanje počinje već ovog ljeta u New Yorku.

Komentari

Nema komentara.