Čudesno carstvo snova - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Čudesno carstvo snova

Čudesno carstvo snova

'Mr. Magorium's Wonder Emporium' je redateljski debi hvaljenog scenarista Zacha Helma. Priča je topla i pozitivna, a samo joj fali Natalie Portman.

m.n. 22.04.2005 0 komentara

Čudesno carstvo snova

Tek što smo Portmanovu stavili uz rame Bardemu i Goyi, stižu nam vijesti da je ista mladica u pregovorima za film 'Mr. Magorium's Wonder Emporium', nezavisni feature koji se odvija u čarobnom dućanu igračaka i bavi temama odrastanja.

Iza projekta stoji ime Zacha Helma kojeg smo do sada znali kao scenaristu ('Stranger Than Fiction') i dečka Lucy Liu, iako je u SAD-u poznat i kao znameniti slam pjesnik te lingvist. Njemu će ovo biti prvi redateljski podvig, a scenarij je, po svom dobrom starom običaju, napisao sam.

Natalie Portman trebala bi iznijeti glavnu ulogu depresivne prodavačice u magičnom dučančiću, a nezavisnjak kojeg već opisuju kao kombinaciju filma 'Charlie and the Chocolate Factory' i 'Big' će svakako biti vrlo pozitivno intoniran – kako zadržati male čarobne sitnice i igrarije koje život znače.

Zanimljiv je podatak da je uz film (koji se mota po ladicama od 1999.) najprije bila vezana Drew Barrymore koja je ipak odustala, pa producenti sad krše ruke i češu čelo ne bi li Natalie pristala.

Komentari

Nema komentara.