Madonnu opet ispalili - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonnu opet ispalili

Madonnu opet ispalili

…ili točnije, izbrisali… ili konkretnije izrezali… još detaljnije – učinio je to njezin suprug. Neće više ukleti ni jedan projekt, a kamoli 'Revolver'.

m.n. 04.04.2005 0 komentara

Madonnu opet ispalili

Količina zabave koju pružaju Madonnini filmski izleti teško mogu nadmašiti svi filmski tračevi zajedno. Mora da je u prošlom životu bila opako zločesta, pa se joj, by the book, prema načelima ljubljene Kabale koju je toliko detaljno obrazložila u prošlom broju domaćeg Playboya, sve višestruko vraća. Naplata je, na kraju krajeva, neizbježna, a njezina je pojava i tako skandalozna, već sama po sebi.

Najnoviji filmski udarac primila je od svog vlastitog muža Guya Ritchiea, koji joj je inače poput poslušnoga psića. Da udarce ne uzvraća samo Imperija dokazao je izbacivanjem gospođe iz svog najnovijeg filma 'Revolver', dal' zbog fatalnog utjecaja na uspjeh njegovih prethodnih projekata (dovoljno je reći 'Swept Away'), dal' zbog njezine izuzetne skonosti netalentu i kiču...? 

Iako je Madge putovala na Isle of Man i snimila scenu koja je trebala važiti samo za cameo (glumila je krimos šeficu), činjenica je da se u finalnoj montaži nije uklopila u Ritchieve zamisli. A možda je isti konačno prihvatio savjet dobronamjernika i odlučio uspjeti. Kako je sve to primila pop-ikona čija je filmska taština ionako tanka, mediji nisu prenijeli. No, prostora za ismijavanje ima dovoljno. A nismo čak nimalo zlobni.
Komentari

Nema komentara.