Fućkaš mačizam! Živjele emocije! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Fućkaš mačizam! Živjele emocije!

Fućkaš mačizam! Živjele emocije!

Russel Crowe planira ponovno surađivati s Ronom Howardom. Žanr je drama, a produkt dostojan stereotipnih emo uradaka koji tjeraju suzicu na oko.

m.n. 30.03.2005 0 komentara

Fućkaš mačizam! Živjele emocije!

Jedan od najpoznatijih Kiwi glumaca, legendarni miljenik strait populacije i uzor svakog mainstream muškarca, mogao bi ponovno izbaciti još jedan film koji će se mirna srca moći koristiti kao model. Jerbo, nakon 'Savršenog uma' i 'Cinderrella Mana' udružit će se ponovno s Ronom Howardom, kraljem velikih i toplih filmova, ne bi li zajedno za Universal snimili dramu 'The Power of Duff'. Universal je navodno već osigurao scenarij Stephena Belbera, uspjevši spustiti cijenu s 1, 25 milijuna na 900,000 dolara.

Priča je, znali ste, dramatična, a Crowe će uprizoriti tv-novinara koji je apsolutno shrvan nedavnom očevom smrću. Tuga mu je toliko velika da počinje raditi gafove, pa čak i moliti tokom čitanja vijesti uživo, a kada mu neke od molitava budu uslišane postaje jedna od nakontroverznijih tv ličnosti. Što reći osim činjenice da se Howard žešće napalio na religiju (režira i 'Da Vincijev kod') i sve njezine kontroverze.

Bit ćemo slobodni spomenuti asocijacije koje nam padaju na pamet, točnije imena – Mel Gibson, Isus, Apokalipsa, Obitelj? Očito je, radi se o velikom filmu. Kao što rekosmo, model.
Komentari

Nema komentara.