Ben Affleck debitirat će kao redatelj - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ben Affleck debitirat će kao redatelj

Ben Affleck debitirat će kao redatelj

Možda mu ipak nije propala karijera - na krajnji i vrlo riskantan potez redateljskog pothvata odlučio se Ben Affleck, a sprema i projekt s prijateljem Damonom.

m.n. 23.03.2005 0 komentara

Ben Affleck debitirat će kao redatelj

Nakon izvrsnog scenarija za film 'Dobri Will Hunting', osrednjih uloga junaka i onih vrlo loših romantičnih, ljubovanja s Jennifer Lopez, medijskih ribaljki, kukanja da mu je propala karijera, političkog angažmana i bančenja s frendovima, Ben Affleck je odlučio okrenuti novi list. U tome će mu definitivno pomoći i suradnja s Disneyem i Touchstone Picturesom s kojima je sklopio svoj novi posao koji bi mu trebao osvjetlati obraz. Nakon svih uspona i padova, Affleck će se ipak okušati u režiranju, a debitirat će adaptacijom romana 'Gone, Baby, Gone'. Knjigu potpisuje Dennis Lehane koji je napisao i 'Mystic River' za čiju se ekranizaciju 2003. pobrinuo Clint Eastwood.

'Gone, Baby, Gone' je priča o dva bostonska privatna detektiva, Patricku Kenzieu i Angeli Gennaro, koji istražuju slučaj nestale četverogodišnje djevojčice. U razrješavanju slučaja otmice može im pomoći diler Cheese koji je u zatvoru, ali i ostali kontakti izvan zakona. Dinamiku cijele priče pojačava činjenica da su Patrick i Angela nekad bili u vezi, dok je Angela sad udana za njegovog najboljeg prijatelja… Reuters navodi da je snimanje najavljeno za jesen, a snimat će se u Bostonu gdje je Affleck i odrastao. Još se ne zna kome će biti podijeljene naslovne uloge, no sigurno je jedno – Ben će ovaj put brinuti jedino o režiji.

Osim što će konačno ispuniti svoje redateljske aspiracije, Ben će se prihvatiti i producentskog kolača. Naime, Variety otkriva da se ponovno udružio s dugogodišnjim frendom Damonom, te otkupio prava na scenarij Ricka Carra 'Does Anybody Here Remember When Hanz Gubenstein Invented Time Travel?'. Riječ je o znanstveno-fantastičnom scenariju koji je najprije bio razvijan za Greenlight projekt, tv-serijal, no postepeno je prerastao u nešto više tako da će ga Affleck i Damon u suradnji s Dimension Filmsom najvjerojatnije pretočiti na velike ekrane.
Komentari

Nema komentara.