Šaljiva družina - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šaljiva družina

Šaljiva družina

Bogme su se Owen Wilson, Jennifer Aniston i Vince Vaughn dobro 'uvalili'! Po principu ruka ruku mije, društvance se cijelo dobro zbrinulo.

filmski.net 17.03.2005 0 komentara

Šaljiva družina

Velika je odgovornost stavljena na pleća Owena Wilsona, komičara i scenariste koji vam samo naizgled može biti 'trapav, smiješan i neozbiljan'. Naime, velika su studija, Universal i Paramount, potrošila milijune dolara za dva scenarija za filmove, 'You, Me and Dupree' i 'Stalker - A Love Story', koje će dotični nam Wilsom producirati i glumiti u njima.

Mada je gospodin poznatiji kao glumac, više se voli nazivati scenaristom, a ogledni primjerci njegovih priča uvrnuti su filmovi prijatelja mu Wesa Andersona s kojim je do sada surađivao na scenarijima svih filmovima osim zadnjeg mu 'Life Aquatica', gdje je 'samo' glumio. 

'You, Me and Dupree' ustvari znači da će se Wilson oženiti svojom filmskom draganom, a njegov dobar i prilično prost kum će im se doseliti u taman svinuto bračno gnijezdo i početi se natjecati s friškim suprugom, što će dodatno povećati tenzije novopečenoga para. Buddy.buddy, dakle.

'Stalker -- A Love Story' je o toliko puta viđena priča o luzeru koji je bez po muke propustio ženu svog života pa se sad trudi svim raspoloživim sredstvima i načinima, krivima naravno, da je vrati. Geg, dakle!

Prijatelj mu Vince Vaughn i prijateljica Jennifer Aniston združili su se na romantičnom filmu 'The Break Up'. Snimanje započinje na jesen, a u kinima je – pa naravno – za Valentinovo 2006! Romantična ideja je Vaughnova, a ne bi se čudili da ju je dobio zahvaljujući novinskim natpisima o navodnoj romansi s Anistonovom i to niti mjesec dana od njenog prekida s Pittom, tik pred Valentinovo ove godine.

Kako su se tom prilikom izjasnili da se radi o 'poslovnom sastanku', možebitno im s ovom viješću i povjerujemo.

Komentari

Nema komentara.