Kanibal i Neodoljiva - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kanibal i Neodoljiva

Kanibal i Neodoljiva

Keri Russell ćemo gledati u zanimljivoj horor priči prema istinitom događaju, dok će Sarandonova, već standardno, imati obiteljskih problema.

m.n. 01.03.2005 0 komentara

Kanibal i Neodoljiva

U našem specijalnom cast kolaču vam udjuture nudimo dvije tete – bivšu 'Felicity', Keri Russell i već klasično ciničnu Susan Sarandon. Njih su dvije, ovaj put odvojeno, publici namijenile svaka po nezavisni horor i napeti triler.

Keri Russell je, čini se, nakon te nesretne 'Felicity' koja ju je toliko obilježila, opet na konju što bi značilo da je glavna protagonistica u nezavisnom featureu 'Butterfly, a Grimm Love Story'. Hororac se bavi istinitom pričom o internetskom kanibalskom pokretu, točnije o Nijemcu Arminu Meiweisu koji je 2004. osuđen na osam i pol godina zatvora jer je ubio i djelomično pojeo Bernda Jurgena, muškarca kojeg je upoznao na Internetu. Naime, ubojica tvrdi da je ubijeni tražio da ga pojede, a navodno su obojica zajedno pojeli žrtvin penis, najprije se zasladivši sirovim djelićem, da bi ostatak ispekli. Njihovo je posljednje druženje bilo zabilježeno kamerom, a već smo vam bili pisali da je ovaj suludi događaj inspirirao također i gay aktivistu Rosu Von Praunheima.

Kako navodi Reuters, Russelova će u ovoj šokantnoj storiji glumiti američku studenticu koja dolazi u Njemačku ne bi li za svoj diplomski istražila detalje o životu kanibala (za tu ulogu se još pregovara s Thomasom Kretschmannom). U nekom stadiju ona postane opsjednuta njegovim životom pa i sama počinje živjeti otuđena od stvarnosti. Film će se pod redateljskom palicom Martina Weisza (koji je najpoznatiji po režiji glazbenih spotova za grupu Korn i Seana Combsa) snimati u Njemačkoj (produkcija ustvari počinje već ovog tjedna). Idejni začetnik cijele priče je producent Marco Weber – 'Ovu sam priču želio prenijeti na velike ekrane od trena kad sam čuo za taj opskurni pokret', izjavio je.

Variety pak prenosi da ćemo Susan Sarandon gledati u australskoj produkciji 'Irresistible'. Sarandonova navodno, na scenariju trilera radi već šest mjeseci, a u tome joj pomaže scenaristica/redateljica Ann Turner. Radnja je gotovo pa obiteljska – slavna će riđokosa glumica ponovno glumiti ženu i majku koja je na sto muka od straha da će joj muževa suradnica preoteti gospodina, djecu i na kraju krajeva, cijeli život. Znano je da će joj mužića glumiti Sam Neil, dok će oštrokonđa suradnica biti engleska glumica Emily Blunt. Snimanje počinje u Melbourneu već ovog mjeseca.

Komentari

Nema komentara.