Zaboravljiva Scarlett - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zaboravljiva Scarlett

Zaboravljiva Scarlett

Jedno od traženijih ljudi Hollywooda je svakako naša mila, lijepa i draga pobjednica Filmskog izbora publike / Scarlett Johansson.

h.p. 25.02.2005 0 komentara

Zaboravljiva Scarlett

New Line Cinema angažirao je Elizabeth Kruger i Craiga Shapira na filmskoj adaptaciji još neobjavljenog rukopisa Caprice Crane po imenu 'Forget About It'. Scenaristički je to dvojac bez premca: kombinirano su potpisali tek osam filmova. Jednak je broj naslova Scarlett Johansson, zvijezda koja će igrati glavnu ulogu, sakupila do trenutka kad je puhala u petnaest svječica na rođendanskoj torti. Ime redatelja nije objavljeno, no već je jasno na čija će leđa pasti najviše posla. Ma ne sumnjamo mi u Scarlett.

Par riječi i o samom filmu! Romantična će to biti komedija u kojoj naša junakinja otkriva sve blagodati mentalnog poremećaja kojeg doturi nazivaju amnezija. Bez brige, ništa strašnoga. Nije da je curka uistinu bolesna, već folira da jest. Razlozi su oni uobičajeni i općepoznati svakome tko je barem jednom malo skipao nastavu u bilo kojem stupnju svog institucionalnog životnog obrazovanja. A bože moj; životne obveze ponekad mogu tako teško pasti da ih je lakše zaobići, ma koju god pri tom tehniku primjenili.

Možda u novom filmu i želi izbjeći dužnosti, no u stvarnom životu Johanssonova brije posve drugačije. Spomenimo tek nekoliko projekata uz koje se vezuje njeno ime: film 'The Island', potom 'Pogled s mosta' a tu je i 'Crna Dahlija'. Ima toga još! S Woody Alenom snimila je film koji se očekuje u kinima ove godine naziva 'Match Point', a u najavi je i njeno pojavljivanje u trećem dijelu priče o Ethanu Huntu, odnosno 'Nemogućoj misiji'.

Komentari

Nema komentara.