Kada Carrey i Jolie nešto zažele - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kada Carrey i Jolie nešto zažele

Kada Carrey i Jolie nešto zažele

…velika studija to percipiraju kao božju zapovijed. Ako se žele malo ganjat i ljubit još i bolje, jer će svi dobro zaraditi.

m.n. 23.02.2005 0 komentara

Kada Carrey i Jolie nešto zažele

Da bi vam ispunili želju il' dvije morate biti barem istog formata kao Jim Carrey i Angelina Jolie tj. toliko dobro raditi face ili imati slično, ako ne i takvo poprsje. Nije da trabunjamo i da bezrazložno spajamo 'mozak i meso' (kao što bi to rekli zlobnici); oni su se enivej već sami sparili.

Stvari su ovakve – njih dvoje poželjeli glumiti u zajedničkom projektu i samo pucnuli prstićima, a Universal Pictures je prije skočio nego rekao hop, kupivši za svoje razmažene zvijezde scenarij Gine Wendkos ('Coyote Ugly') za romantičnu komediju.

Iako nam nije jasno zbog čega bi se Carrey nakon očitog zaokreta u karijeri i činjenice da nas je bez daha ostavio svojom preobrazbom u ozbiljnog glumca (
o taj vječni sjaj nepobjedivog uma!) ponovno baktao romantičnim sapunicama (ma žene su mu oduvijek slaba točka), ne preostaje nam ništa drugo nego da kršimo ruke.

Za sad nisu poznati baš neki opsežni detalji – projekt je još nenaslovljen, redatelja niti na horizontu, a Wendkosova je navodno scenarij pisala imajući Carreya i Jolievu tj. njihove kvalitete i prednosti na umu. Producentski će dio priče iznijeti Imagine Entertainment s Brianom Grazerom na čelu. Update slijedi…

Komentari

Nema komentara.