Madonna je Candy Darling - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Madonna je Candy Darling

Madonna je Candy Darling

Warholova Tvornica i pop ikone koje je stvorio Madonni će poslužiti za dokazivanje glumačkih sposobnosti. Spremna je glumiti besplatno.

m.n. 18.02.2005 0 komentara

Madonna je Candy Darling

Sigurno vas ne bi začudila činjenica da je Madonna spremna na bilo kakve (očajničke) poteze ne bi li zaradila poštovanje glumačke svite i na kraju krajeva, barem nekoliko pozitivnih redaka o svojoj izvebi. Da joj s glumom (gdje su je zadesile samo Maline) stvari baš i ne idu kao s glazbenim dijelom karijere, jasno je apsolutno svima.

Contact Music je ipak dao naslutiti da bi se njezina pozicija u budućnosti mogla promijeniti – u novom filmu, zasad još bez naslova, gospođu Ritchie bismo mogli gledati u ulozi transvestita, poznate Candy Darling koja se redovito pojavljivala u filmovima Andya Warhola. Štoviše, u kuloarima se šuška da novopečena spisateljica ovu ulogu smatra novom šansom nakon loše reputacije koju je zaradila muževim filmom 'Swept Away', pa bi čak mogla sve odglumiti besplatno.

Candy Darling se rodila kasnih četrdestih (izvori se ne slažu oko točne godine) pod imenom James Lawrence Slattery, a već je od rane dobi voljela gledati filmove te imitirati svoje omiljene glumice. Početkom šezdesetih je počela primati hormone i injekcije ne bi li izgledala kao žena, a u tom je razdoblju i promijenila ime. Andya Warhola je preko Jackie Curtis upoznala 1967. da bi se već slijedeće godine pojavila u manjoj ulozi u njegovom filmu 'Flesh', a 1970. u filmu 'Women in Revolt'.

Bila je još jedna od onih 'Factory made' ikona čije će se ime zauvijek vezati uz Warhola i cijelu tu scenu. Ipak, pojavljivala se u mnogim dramama Jackie Curtis, glumila na Broadwayu, a Lou Reed joj je posvetio dvije pjesme – 'Take a Walk on the Wild Side' i 'Candy Says'. Smatrali su je jednom od najenigmatičnijih i najtalentiranijih zvijezda vezanih uz Warholovu pop kulturu, a zbog svoje glamuroznosti je bila miljenica fotografa. Kako će u cijeloj priči plivati Madonna, saznat ćemo uskoro.

Prava za priču navodno ima 20th Century Fox, a postoje glasine da bi film o Candynom životu također željela snimiti i Drew Barrymore.

Komentari

Nema komentara.