McGregor opet gol - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      McGregor opet gol

McGregor opet gol

Ewan McGregor mogao bi se naći zapasan kuharskom pregačom u filmu baziranom na popularnom reality showu golog kuhara, Jamie's Kitchen. 

26.11.2003 0 komentara

McGregor opet gol

Pokupili su nagrada na MESSu u Sarajavu, na Marulićevim danima u Splitu, bili su na Beyond Belongingu  u Berlinu, svratili su do Ljubljane, a sada idu dalje.


Sljedaća postaja je KunstFESTIVALdesARTES u Bruxellesu koji je posvećan novim umjetničkim dosezima, a održava se od 4. do 26. svibnja.  U tom vremenu nastupa 27 svjetskih projekata, a one koje svakako možemo izdvojiti su New Riga Theatre, The Wooster Group, VolksBühne Berlin, The Forsythe Company itd.

  Predstava Nataše Rajković i Bobe Jelčića 'S druge strane', ako još uvijek ne znate njen sadržaj, govori o prilično osamljenim ljudima koji svoje jednostavne i nespektakularne životne priče pričaju na način da su one jedino što u životu i imaju, što je naravno i istina. Glume Krešimir Mikić, Jadranka Ðokić, Ksenija Marinković i Nikša Butijer.

No Bruxelles nije final stop, jer će se uskoro zaputiti i na međunarodni festival Belluard Bollwerk u Fribourgu u Švicarskoj, međunarodni kazališni festival u Nitri u Slovačkoj, a najavljeno je i gostovanje u Beču. 

Na KunstFESTIVALdesARTESU nastupit će čak pet puta, a datumi su 22., 23., 24. i 26. svibanj. 

Komentari

Nema komentara.