Keaton se grebe za nastavak Beetlejuicea - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Keaton se grebe za nastavak Beetlejuicea

Keaton se grebe za nastavak Beetlejuicea

Glasina je puštena, hoće li se uhvatiti na plodno tlo, nije poznato. Sigurno je samo da se ne bi bunili protiv nastavka, ali ipak s malo mlađom ekipom, hm….

filmski.net 03.01.2005 0 komentara

Keaton se grebe za nastavak Beetlejuicea

Nije da ne poštujemo starije, ali od originalnog je Beetlejuicea, iliti Bubumira, prošlo 16 godina, a ekipa koja je pozirala u prvim redovima i nije tako okretna i mlada bez obzira što žive u sveopćoj hollywoodskoj paranoji od starosti, nemoći i naboranosti. Podsjetit ćemo vas o kome se radi: Alec Baldwin (barem 50 kilograma teži), Geena Davis (tada 32-godišnjakinja, sada gotovo 50-godišnjakinja) i ocvao po šavovima, ponajviše karijerno, Michael Keaton (probajte se sjetiti gdje ste ga zadnji put gledali…. umpf, ne ide baš). Jedina koja je ostarila, ali se i dalje ponaša poput maloljetnog delinkventa je Winona Ryder.

Film je jedan od ranijih uradaka nekoć kultnog, danas već osvjedočenog 'ipak samo čovjeka' redatelja Tima Burtona koji je tada punu artističku slobodu ostavio Keatonu (u ulozi Bubimira) koji je u cijelih 90 minuta filma bio prisutan svega njih 17.

No, cijela ova moja lamentacija kako je cast pomalo uveo u potpunoj je suprotnosti s filmom kojeg brije Keaton jer je on potpuno uvjeren da se radi o posadi snova.  Što kaže tata Burton, nije poznato, ali da ima pune ruke posla, to svi znamo.

Najnovija fotka iz 'The Corps Bride'

Pri kraju je 'Charlie and the Chocolate Factory', prerada Dahlove knjige o čijim vas etapama nastajanja redovno obavještavamo, a nakon čokotvornice, na redu je velika animirana poslastica – 'The Corpse Bride' na kojoj će se ponovo udružiti s dragim Dannyjem Elfmanom i ekipom iz Vinton Studija. Viktorijanska priča iz zagrobnog života radit će se tehnikom stop animacije, a glasove će posuditi sam vrh Burtonovih najdražih glumaca i nezaobilazna mu trenutna družica Helena Bonham Carter. Premijera je zakazana za 23. rujna 2005. (što i nije tako daleko:).

Komentari

Nema komentara.