Motorizirani duh - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Motorizirani duh

Motorizirani duh

Ljubitelji stripa naćulite uši, evo nešto za vas. Naravno, opet adaptacija Marvelovih Comica - ovaj put je na redu 'Ghost Rider', demonski ljubitelj motora.

m.n. 23.12.2004 0 komentara

Motorizirani duh

Ghost Rider je ustvari humana priča – ljubitelj motora sklopio je pakt s vragom samo da bi svog mentora spasio od smrtonosnog oboljenja – raka. No, naš sf-ovski junak ne kuži da na svojim leđima nosi puno više nego je stajalo u prvotnoj pogodbi, pa je danju Johnny Blaze, a po noći stravični Ghost Rider, samo nalik čovjeku koji naplaćuje dug svima koji su nešto skrivili.

Za ovu je adaptaciju od samog početka (a to znači već četiri godine) vezan Nicholas Cage, a on bi, naravno, trebao glumiti Johnnya Blazea. Cage je navodno oduvijek fasciniran stripovskom mitologijom i raznim alternativnim svijetovima koje nude, a čak je izjavio da je zbog stripova i naučio čitati prije škole. Uz sve to, Ghost Rider mu je jedan od omiljenih likova, smatra da je fascinantan i kompleksan, te da ima potencijale da bude najbolji od svih superheroja koji su dobili prostor na velikim ekranima.

Osim njega, u igri je i Angelinin tata, Jon Voight, koji je još uvijek neodlučan – ne zna bi li glumio ili samo producirao. Redateljski dio posla obavit će Mark Steven Johnson ('Daredevil'), a snimat će se u Melbourneu. Očekujte ga tek na proljeće 2006.

Komentari

Nema komentara.