Šesti nastavak očalinka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šesti nastavak očalinka

Šesti nastavak očalinka

Gospođi Rowling od silnog se posla još nije stigao ni kompjuter ohladiti. Glavna čarobnjačka ekipa je ista i još uvijek ih muče pubertetske brige…

m.n. 22.12.2004 0 komentara

Šesti nastavak očalinka

Potteroljupci u niski start! Ako ste ortodoksni, što znači i odani, možda već znate dobru vijest, a ako ne, dopustite nam da imamo tu čast – J.K.Rowling početkom je tjedna završila šestu knjigu iz famoznog Harry opusa – 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'. A znate što to znači – još vruća iz tiskare, knjiga kreće u ekranizaciju, iako nam nije poznato tko će potpisati režiju. Rowlingova (koja trenutno čeka treće dijete) je vrlo zadovoljna s obavljenim poslom a uz to je objasnila da je s knjigom završila puno lakše nego je očekivala – zbog svog je stanja imala pregršt vremena za brušenje teksta.

Pubertetsko usijanje

Knjiga bi se u prodaji trebala pojaviti tek sredinom srpnja 2006. što je ipak dosta brzo s obzirom na trogodišnji razmak između izdanja 4. i 5. nastavka slavnog čarobnjaka. U međuvremenu, dok razmišljate hoće li vaš simpatični junak preživjeti sve nedaće adolescencije, mi vam nudimo prve dvije fotografije sa snimanja četvrte adaptacije, 'Hary Potter and the Goblet of Fire', koje je otkrio Warner Bros. Film će biti u kinima u 11. mjesecu sljedeće godine.

Komentari

Nema komentara.