Dobio sam ulogu!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dobio sam ulogu!!!

Dobio sam ulogu!!!

Što povezuje mišićavog, ali pomalo oronulog Arniea, smiješnog Ferrella, tajanstvenog Seana Beana i Chrisa Coopera? Novi castovi – mi vas izvjestili, vi birajte.

m.n. 15.12.2004 0 komentara

Dobio sam ulogu!!!

Novopečeni političar, točnije guverner, Arnold Schwarzenegger već se izguštao na novoj poziciji, pa se nakon manje ili više smislenih zakona i poteza vraća na velike ekrane. Ipak, ne radi se o nekoj većoj ulozi - u nezavisnoj komediji 'The Kid and I' koju je napisao i producirao njegov dugogodišnji prijatelj Tom Arndold, Shwarzie bi se trebao pojaviti samo u nekoliko scena. Terminator će se u tom filmu ponovno naći u društvu starih suradnika – Linde Hamilton i Jamie Lee Curtis, a za sada nije želio otkriti o kakvoj se ulozi radi. Poznato je samo da će glavni nositelj radnje biti 17-godišnji mladić s cerebralnom paralizom koji očajnički želi snimiti akcijski film.

Variety pak prenosi da je Columbia Pictures angažirala Alexa Gregorya i Petera Huycka (proslavili se serijalom Fraiser) ne bi li specijalno za Willa Ferrella napisali scenarij za 'Bronze God'. Riječ je o komediji gdje bi Ferrel trebao glumiti baywatcholikog spasitelja na turniru odbojke, a čelnici Columbia Picturesa prezadovoljni su što su ga dobili jer im je strašno smiješan. Još će zabavniji biti bez majice i s luđačkim prebrončanim tenom.

Will Ferrell kao Mugatu u Zoolanderu

Sljedeći na popisu nam je Sean Bean, a on se progurao tako što se pridružio ekipi filma 'The Island', slatkici Scarlett Johansson i Ewanu McGregoru. U 'The Islandu' bi se Bean kojeg je proslavila uloga Boromira u 'Gospodaru Prstenova', trebao pojaviti u ulozi Mericka, glavnog negativca u filmu.

Osim Beana, kao neizostavan kotačić za film 'Jarhead', kojeg smo već najavili, pokazao se i oskarovac Chris Cooper (naslovna fotografija, iz filma 'Adaptacija'). U adaptaciji ratnih memoara iz Zaljevskog rata, Cooper će glumiti pukovnika Kazinskog koji je na čelu elitne snajperske jedinice, a podređeni će mu biti vojnici koje glume Jake Gyllenhaal i Peter Sarsgaard. Veselimo se izboru vječnog cinika Coopera koji je odličan u macho verzijama.

I pri kraju balade, spomenimo još jednog redatelja, Chrisa Weitza ('Sve zbog jednog dječaka') koji odustaje od adaptacije bestselera 'His Dark Materials' autora Philipa Pullmana. New Line Cinema ipak neće odustati od ovog projekta nego traži novog čovjeka. Upućeni kažu da je riječ o zaista intrigantnoj sf priči o djevojci koja putuje na daleki sjever SAD-a da bi spasila svoju najbolju prijateljicu, a putem sreće vještice te razna bića iz paralelnog svemira.

Komentari

Nema komentara.