Harry-boom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Harry-boom

Harry-boom

Knjige J.K.Rowling izazvale su potteromaniju te su svojevrsni kulturalni fenomen. Kompletira se ekipa i za adaptaciju pete Harryijeve pustolovine.

m.n. 24.11.2004 0 komentara

Harry-boom

Na redu je opet mali očalinko, pogađate, čarobnjak i vještac Harry. Čim spisateljica J.K. Rowling ispljune novi napeti i još bolji nastavak, Warner Bros ganja scenariste i redatelje ne bi li se okušali u ovoj pustolovinici. I unatoč tome što je Harry u pubertetu, što se svašta promijenilo, a glumac narastao i tako to, čarobnjaci su još uvijek hip i in. Iako je četvrta adaptacija još u nastajanju, čelnici studija vrbovaše scenarističke i redateljske nade za peti nastavak 'Harry Potter i red Feniksa'.

Nakon dugih naklapanja sigurno je, redateljski dio posla odradit će britanac David Yates koji se do sada bavio pretežno tv filmom i serijama, dok će scenarij pisati Michael Goldenberg koji se već pokazao dobar na području dječje adaptacije radom na scenariju 'Petra Pana'.Produkcija je najavljena za kraj 2005. a novi bi hit svi zaljubljenici avantura trebali gledati na ljeto 2007. godine.

U petoj knjizi, već poodrasli Harry suočit će se ponovno s naizgled nerješivim nedaćama, ponovno se vraća stari problem – lord Voldermort koji će razjediniti malu čarobnjačku zajednicu. Ovaj put će se u sve umiješati politika – nepouzdana vlada svijeta magije i nesposobne vlasti već svima znanog Hogwartsa. Da bi se svemu tome othrvao naš će čarobni štapić snagu i volju naći u svojim prijateljima. Ključ svega bit će old school tradicija tj. lojalnost.
Komentari

Nema komentara.