Inspektor AntiHeroj - Ali G! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Inspektor AntiHeroj - Ali G!

Inspektor AntiHeroj - Ali G!

Dok se neki zgražaju, drugi očekuju nove skandalozne štoseve – Ali G najvjerojatnije će glumiti inspektora u adaptaciji britanskih triler serijala.

m.n. 18.11.2004 0 komentara

Inspektor AntiHeroj - Ali G!

Pomalo ljigavi Sacha Baron Cohen alias Ali G ljudima se ili beskrajno sviđa ili gadi jer nema mjere i iako generalno ima o.k. ideje, najčešće pretjera. Taj bahati reper u Velikoj je Britaniji zadnjih godina zadnji krik komedije, kralj kiča, njegov je show jedan od najgledanijih, a od svojeg je ne novinarstva napravio umjetnost.

U emisije je doveo mnoge face političkog i društvenog života te ih bizarnim postupcima ispitivao, prezentirajući svoju orginalnost, dovitljivost pa i glupost. U svakom slučaju, sigurno ste imali prilike pogledati njegov goofy talk show ili pak groteskan film 'Ali G Indahause'. Upravo on, prototip svih stereotipa o crncima, seksistima, hiphoperima i čega sve ne pronašao je još jedan lik koji će dodati u svoju ekscentričnu kolekciju. U pregovorima je za ulogu inspektora antiheroja u autentičnom clouseauovskom stilu, javlja Reuters.

Riječ je o projektu 'The Mortdecai Mustache Mystery' kojem bi se Ali G mogao fenomenalno uklopiti bez da upotrebljava baš puno kameleonštine. Naime, bit će to adaptacija britanskih komičnih trilera iz sedamdesetih, pisaca Kyrila Bonfigliolia i Craiga Browna o degeneričkom aristokratu Charlieu Mortdecaiu. Knjiga je objavljena posthumno, nakon smrti Kyrila Bonfigliolia koji je baš kao i lik bio trgovac umjetninama, a u slobodno vrijeme pisac. On ju naime nije stigao dovršiti, pa je to za njega učinio Craig Brown.

Crnokomedijaška radnja trebala bi pratiti Mortdecaija koji radi u SAD-u kao trgovac umjetninama danju, a kradljivac noću, ima veze u britanskom podzemlju kao i najvišim, aristokratskim krugovima. Ali G će u ovome plivati kao riba u vodi! Nositelj projekta je Warner Bros. koji trenutno pregovara oko prava na serijal književnih predložaka, a kada bi se film trebao pojaviti na velikim platnima još nije poznato.

Komentari

Nema komentara.