Hommage sebi ili jako sam si lijep - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hommage sebi ili jako sam si lijep

Hommage sebi ili jako sam si lijep

Kad nemaju pametnijeg posla, nogometaši snimaju filmove o sebi. U pripremi je neinovativni, ali izuzetno proračunati film - 'Goal! 

m.n. 08.11.2004 0 komentara

Hommage sebi ili jako sam si lijep

David Beckham konačno se dokopao velikog platna, a njega sve curice, a i ljubitelji lovaca na loptu. Dok neki vrte okicama, famozni će ego triper uz prikazivanje svoje frizure i krilaticu 'sam sam sebi lijep' zajedno s kolegama nogometašima Zinedine Zidaneom te Raulom glumiti samoga sebe u trilogiji 'Goal!' na koju će se utrošiti 'samo' sto milijuna dolara. Pa zar su nogometaši kruha gladni? Naše mišljenje i zgražanje na stranu, ovakav projekt nije uopće novost, hommage to themselves nebrojeno su puta napravili Magic Johnson, Michael Jordan i ini drugi koje, eto!, nismo gledali.

Režiju će potpisati nama nepoznat Danny Cannon, a da film možebitno i neće biti takva katastrofa obećava angažiranje Diega Lune (možda ste ga gledali u Y Tu Mama Tambien). Luna će glumiti talentiranog igrača iz istočnog L.A.-a kojeg će zlatna kopačka dovesti do Newcastle Uniteda. Beckhamu će ovo biti prva velika uloga te fenomenalna prilika za još malo samopromocije, a već je uspio izjaviti da ovom ulogom želi inspirirati djecu širom svijeta. Wow čovječe, koja plemenita misija!

Za potrebe filma koristit će se utakmice Newcastle Uniteda i Real Madrida, a zadnji dio trilogije bit će sniman tijekom svjetskog kupa 2006. Producenti su, naravno, nabacili suradnju s nogometnom organizacijom Fifa (lova, lova…), a snimanje je zakazano za siječanj. Naravno da će marketinški spretno lansirati film sljedećeg kolovoza, baš u vrijeme za europsku nogometnu ligu i sve pripadne joj kupove.

Drugi bi nastavak isto tako bistro trebao biti u kinima baš prije Svjetskog Kupa 2006. Pozivamo sve iskrene ljubitelje nogometa da se pobune na tako prozirne i brutalne načine zarade na pravim fanovima. Ne dopustimo da prevladaju predrasude da biste vi to gledali!

ps. kladimo se da od pustih reklamnih natpisa u filmovima niti titlove nećete uspjeti pročitati!

Komentari

Nema komentara.