Aronofsky puko - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Aronofsky puko

Aronofsky puko

Umoran i iscrpljen od silnog posla, Aronofsky je otpao s projekta 'Watchmena' i sad će se posvetiti snimanju 'Foutaina'. Stripoljupci tuguju za majstorom.

m.n. 05.11.2004 0 komentara

Aronofsky puko

Darren Aronofsky (Pi, Rekvijem za snove) je puko! A to znači da mu je dozlogrdilo, da ne kažemo neku još prostiju riječ, raditi više stvari odjednom. I sad se jednostavno ne zna što radi, jer čini se ni on sam nema pojma. Ako je vjerovati glasinama koje prenosi bbc, redatelj poznat po svojoj sofisticiranoj estetici odustao je od ekranizacije stripa 'Watchmena', pa će Paramount morati naći nekog drugog ako želi film u kinima na ljeto 2006.

U Arono i stripoljupcima još uvijek tinja nada da Paramount neće naći toliko strastvenog i zagrijanog redatelja kao što je Darren te da će promijeniti odluku. Svi su navijali za njega jer je već najavio impresivnu ekipu glumaca – samo da navedemo Simona Pegga i Johna Cusacka. Ipak, jadan ne stiže sve…

Dobra je stvar da je barem jasno da se sad zabavlja filmom 'The Fountain', iako su ovaj projekt, kao što smo već pisali, pratile mnoge nedaće. Trenutno je u tijeku rad na fotografiji te pretprodukcija epskog science fictiona koji se bavi pitanjima besmrtnosti, a snimanje samo što nije krenulo. Iako je potpuno jasno da ekscentrični autor Rekvijema za snove treba odmor, ipak mu držimo fige da barem u nečem ustraje.

Komentari

Nema komentara.