Inspektor Steve Martin - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Inspektor Steve Martin

Inspektor Steve Martin

Već smo vas izvjestili o mogučnosti da komičar Steve Martin bude Inspektor Clouseau u novom Pink Panther filmu, sada stiže potvrda.

17.11.2003 0 komentara

... koji su se okupili oko zajedničke ideje o stvaranju poezije u jednoj novoj, slobodnoj formi. Naše nastupe obogaćujemo projekcijom slika, glazbenom improvizacijom i plakatima koji se konceptualno uklapaju u naše kreativno stvaralaštvo. Iako se smatramo nasljednicima beat pjesnika, i premda su oni vječna, neiscrpna inspiracija svim članovima, nastojimo ostati svoji i svemu pristupiti na jedan originalan, inovativan način. Postav grupe nerijetko se mijenja, premda je jezgra ista, uvijek smo otvoreni za nove ljude, što pokazuje i činjenica da tokom nastupa šaljemo papire u publiku, koja tada upisuje ono što želi, aktivno sudjelujući u našem projektu i upoznavajući se pobliže s pisanjem u toku misli. Nerijetko nam se i ljudi iz publike pridružuju na pozornici ne bi li se i sami izrazili u jednom slobodnom, šarolikom okruženju.

U planu je i osnovanje udruge 'Beat renesansa' čija bi primarna uloga bila umjetnička međutim s jakim socijalnim angažmanom. Kroz našu poeziju nastojimo brisati barijere i različite predrasude te pustiti ljude da budu ono što jesu, u svom svom veličanstvenom kreativnom sjaju.

Vidimo se u Booksi!

...u ekstatičnim naricanjima
Hipnotičkim eksplozijama
Orgazmi riječi…
Dodirujemo Svemire kidajući utrobe
Tražeći sokove života 
U grlenim strofama
I opojnim glasovima…

Komentari

Nema komentara.