Novi mrtvaci! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novi mrtvaci!

Novi mrtvaci!

'The Land of the Dead', zamišljen je kao nastavak poznate zombi trilogije o kojoj smo već pisali, ali i kao novi početak zombi žanra. Stiže i fensi ekipa...

24.09.2004 0 komentara

Novi mrtvaci!

Živim mrtvacima koji su ovladali svijetom i nekolicini ljudi skrivenih u neboderima koji se očajnički brane, pridružuje se Simon Baker, John Leguizamo i Dennis Hopper, izvještava Hollywood Reporter.

Bakera se svi sjećamo iz 'L.A. Confidential' (1997), a očito mu se sviđa glumiti u horrorima jer je pribavio i ulogu u filmu 'Ringu 2' koji izlazi 2005. Latino boya, Johna Leguizama, navikli smo gledati kao nježnog i naivnog ('Hanging with the Homeboys', 1991.) ili pak kao grubog i hladnokrvnog krimosa ('Carlito's Way', 1995.), pa nam valjda neće biti teško priviknuti se i na zombie look.

Dennis Hooper napisao je (zajedno s Peterom Fondom) i režirao kultnu avanturu 'Easy Rider' (1969), a čak pet bivših žena moglo bi biti više nego zadovoljno gledajući njegovo raskomadano tijelo, makar i na velikom platnu.

Dennis Hopper

Ekipi će se pridružiti i Asia Argento (vlasnica desnog jezika na naslovnoj fotki), mlada i perspektivna glumica koja se već iskazala kao najmlađa talijanska redateljica i kao prva u Italiji koja je snimila digitalni film. Još se ne zna koji lik će portretirati u 'The Land of the Dead', ali vjerujemo da će ugodno iznenaditi kao i s prvim dugometražnim 'Scarlet Diva' (2000) gdje se pojavljuje u glavnoj ulozi, a potpisuje ga i kao redateljica i scenaristica.

Za Roberta Joya ovo bi mogao biti pravi povratak iz mrtvih jer se na filmskom platnu u važnijoj ulozi nije pojavio od 1986., ('The Adventures of Faustus Bidgood'), iako je još od sedamdesetih palio i žario kanadskim i američim filmovima. U posljednje vrijeme mogli smo ga gledati u manjim sporednim ulogama u 'The Shipping News' (2001) ili 'Cheaters' (2000).

Ostaje nam samo da čekamo taticu da obavi svoje.

Komentari

Nema komentara.