Napokon nađen novi Bond? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Napokon nađen novi Bond?

Napokon nađen novi Bond?

U žestokoj konkurenciji zvjezdanih lica do uloge tajnog agenta uspio se progurati relativno nepoznat britanski glumac, Dougray Scott.

13.09.2004 0 komentara

Napokon nađen novi Bond?

U kandidaturi za nasljednika Piercea Brosnana našli su se Eric Bana, Orlando Bloom, Clive Owen i mnogi drugi, ali producentici Barbari Broccoli najviše se svidio 38-godišnji Dougray, objavio je IMDb.

Ako se zaista pojavi u najnovijem, 23. po redu filmu, on će biti sedmi glumac koji je utjelovio neodoljivog 007. Neko se vrijeme pričalo da će se radnja baviti Bondom u mlađim danima, dok je još bio student, ali izgleda da su ti planovi pali u vodu nakon što je odabran 38-godišnji glumac.

Producenti sada namjeravaju poraditi na atmosferi filma i žele postići ozračje kakkvo je vladalo za vrijeme Seana Connerya. Izvor kaže: 'Žarko žele vratiti Bondu seksi figuru koju je briljantno utjelovljavao Sean. Očito nije moguće da se Sean vrati u to doba pa su potražili mlađeg glumca sa sličnim karakteristikama.'

Dougray Scott je dosada glumio u 'Nemogućoj misiji 2', 'Twin Townu' i 'Ripleyevoj igri'. Njegov prethodnik Pierce Brosnan je pred dva mjeseca objavio da više neće glumiti Bonda rekavši: 'To je to. Rekao sam sve što sam imao za reći u svijetu Jamesa Bonda.'

Komentari

Nema komentara.