Chappelle i Gondry u hm..  mjuziklu?!? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Chappelle i Gondry u hm.. mjuziklu?!?

Chappelle i Gondry u hm.. mjuziklu?!?

Što nastane kada se skompaju komedijaš Dave Chappelle i mađioničar Michel Gondry. Oni kažu mjuzikl. Mi kažemo, pričekajmo pa ćemo vidjeti!

09.09.2004 0 komentara

Chappelle i Gondry u hm..  mjuziklu?!?

Dva nabrijana kreativca, Michel Gondry i Dave Chappelle, udružili su se na projektu koji bi prvi režirao, a potonji producirao i nastupao u jednoj od glavnih uloga. Scenarij se drži u najvećoj tajnosti, ali je poznato da se temelji na Chappellovoj ideji da kombinira glazbu i komediju, svoje dvije velike ljubavi. Gondry će ostati pri redateljskoj palici.
 
A da vam sve zazvuči još nejasnije i kao neka 'daleka, napušena vizija', pobrinuti će se insajderska informacija koja otkriva da će cijeli film imati dokumentarni štih jer će se koristiti neke snimke s raznih glazbenih i komedijaških nastupa koji će se dešavati u New Yorku. Inspiracija za ovakav tip mjuzikla dolazi od 'Wattstaxa', dokumentarca o sedmosatnom non-stop gospel koncertu održanom u Los Angelesu 1972. godine kojeg je vodio Richard Pryor.

No, kako FILMSKI zna sve o filmu*, nećemo propustiti obavijesti vas o da ovo nije jedini Chappellov projekt koji je inspiriran tim mega događajem. Ubrzo bi iz njegove tvornice svjetlo dana trebao ugledati dokumentarac koji je sniman na partiju u New Yorku, održanom na tajnoj lokaciji gdje su nastupali Kanye West, Mos Def, Lauryn Hill, Common, Talib Kweli, Erykah Badu, Jill Scott, Dead Prez i The Roots, a domaćin je bio sam Dave.

Kako je snimateljska lokacija obaju filmova, i igranog i dokumentarnog, ista – Brooklin, nameće nam se pitanje da li je ipak riječ o istom eventu, samo nam ekipa želi zamazati oči?

Komentari

Nema komentara.