Dečko iz Deliverance-a u novom filmu Tim Burtona - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dečko iz Deliverance-a u novom filmu Tim Burtona

Dečko iz Deliverance-a u novom filmu Tim Burtona

Billy Redden, koji je u trileru 'Deliverance' glumio dečka sa bendžom, pojavit će se u novom filmu Tim Burtona, 'Big Fish'.

11.11.2003 0 komentara

Kako bismo se osigurali za budućnost, odnosno osigurali si nastavljače Književni klub Booksa u suradnji s Osnovnom školom Ivana Gundulića u Zagrebu u utorak 29.5.2007. u 9:30 organizirao je igranje Pub kviza za 1a razred ove škole.

Ako dolazite petkom u klub ili ako čitate Rajićev Kvizni štab znate o čemu pričamo. Pub kviz je jako popularan klupski program koji se već godinu i pol dana održava u Booksi, svaki petak u 19.30. Igra se u ekipama do 5 igrača koji odgovaraju na pitanja podijeljena u kategorije trivije, opće kulture, književnosti, glazbe i filma.

Dječji pub kviz koji će u Booksi igrati učenici 1a OŠ Ivana Gundulića zamišljen je kao prvi korak upoznavanja najmlađih s koncepcijom književnog kluba i svim programima koje takav klub nudi – književnim druženjima, book clubom, zajedničkim čitanjima, radionicama kreativnog pisanja i sl.

Program je nastao iz potrebe upoznavanja najmlađih s knjigama i čitanjem te potrebe odgajanja nove publike, te na poticaj HNOS-a (Hrvatskog nacionalnog standarda) koji je od ove godine uveden u sve hrvatske osnovne škole i koji promovira terensku nastavu.

Nadamo se da ćemo ovim programom započeti kontinuiranu suradnju sa zagrebačkim školama i na taj način stvoriti nove čitače i buduće pisce.  


 

Komentari

Nema komentara.