Zločesti djedica i femme fatale - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zločesti djedica i femme fatale

Zločesti djedica i femme fatale

Nove uloge nisu donijele mnogo novoga Billyu Bobu Thorntonu i Rebecci Romijn-Stamos. On će i dalje biti zao i čangrizav, a ona ponovo zavodljiva i fatalna.

28.07.2004 0 komentara

Zločesti djedica i femme fatale

Billy Bob Thornton odlučio je nanizati nekoliko komičnih uloga. U božićnom hitu 'Bad Santa' bio je razočarani alkoholičar koji se u lokalnom šoping-centru zapošljava kao Djed Božićnjak, a sada ponovo glumi negativca.

U novoj komediji kompanije New Line Cinema, 'Mr. Woodcock', Thornton će odigrati naslovnu ulogu, a radnja će se vrtjeti oko mladića koji se vraća u rodni grad kako bi spriječio majku da se uda za njegovog zločestog profesora tjelesnog (Thornton) iz srednje škole. Ovo je druga 'srednjoškolska' Thorntonova uloga ove godine – već je snimio bajkovitu priču o uspjehu školskog ragbi tima 'Friday Night Lights'.

Na filmu mu pažnju zaokupljaju sport i alkohol, a u privatnom životu pet bivših supruga i jedna trudna djevojka – nije ni čudo da se posvetio komedijama kada mu je ljubavni život jedna oveća tragedija.

Rebecca Romijn-uskoro bivša-Stamos

Rebecca Romijn-Stamos u filmu 'Man About Town' posvetit će se još jednom holivudskom  tragičaru - Benu Afflecku. On će glumiti vrhuskog holivudskog agenta koji naizgled ima sve – uspjeh, lovu i prezgodnu ženu (Romijn-Stamos). No, idila se raspadne kada otkrije da ga ona vara i kada ga jedan novinar počne ucjenjivati objavljivanjem ukradenog dnevnika u kojem su pokopane mnoge njegove tajne.

Eto, nekima ne ide ni ispred ni iza kamera…

Komentari

Nema komentara.